Сильна молитва Миколаю Чудотворцю про допомогу, яка зраджує долю

10 Сильний молитов Миколі Чудотворцю про допомогу

Вітаю! Кожна людина повинна пройти свій життєвий шлях, визначений долею. Невже не можна змінити долю, стати багатшими, щасливіше, народити довгоочікуваного дитини? Виявляється, є сильна молитва Миколі Чудотворцю, яка допоможе у всяких потребах.

Микола Угодник і Микола Чудотворець — це одне і теж?

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Завдяки сильній молитві люди зцілюються від недуг, знаходять любов, влаштовуються на грошову роботу, справляються з серйозними випробуваннями.

всенародно шанований Святий Миколай Угодник і Микола Чудотворець, а ще Микола Мирлікійський, Николушка. Це одне і те ж ім’я святого.

Багато людей хвилюються, чуючи відмінність — Угодник і Чудотворець. Угодником його назвали в честь того, що святитель був угодний Богу, саме Бог накреслив йому шлях Чудотворця. Чудотворцем його звали за зцілення, лікування душ і допомогу всім нужденним.

Як потрібно правильно молитися, щоб допомогло

Захист Миколи Угодника буде тільки хрещеному людині. Звернення нехрещених не будуть почуті. Той, хто звернувся з молитвою, що йде від душі, відчував прилив сил, виникнення неймовірної енергії і бадьорості. Головне, у багатьох людей виконувалися всі прохання.

Є неймовірно сильна молитва Святителю Миколі, змінює долю, яка допомогла уникнути проблем, зцілитися від недуг, повернуть життя в потрібне русло.

Перш, ніж читати молитвослов, слід відвідати церкву, взяти благословення у священика.

Молитовний труд буде тривати 40 днів. При цьому не можна пропускати жодного дня. Якщо ви пропустили молитовний день, починайте читати знову, інакше результат не наблизиться.

Молитися святому слід в тиші. Перед вами повинна стояти ікона Миколи Угодника. Є молитвослов про роботу, від пияцтва, за здоров’я і інших потребах.

Молитва про зміну долі

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, від усяких ма лих свободи, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче , радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Ангела чином, земного Сущани єством яви всього творіння Творця; благоплодную бо доброту душі твоєї передбачивши, преблаженний Миколу, навчи всіх вихованням тобі так:

Радуйся, у шатах ангельських народжений, яко же у плоті чистий радуйся, і водою і вогнем хрещений, яко же у плоті свят. Радуйся, народженням своїм батьків удівівий; радуйся, силу душевну абие після різдва явив.

Радуйся, сад землі обітниці, радуйся, кольорі Божественного насаджень. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, древо чудоточное раю Ісусового.

Радуйся, Крін райського прозабенія; радуйся, миро Христового пахощів. Радуйся, бо через тебе відганяючи ридання радуйся бо через тебе приноситься радість.

Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святе очистилище моралі. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло!

Радуйся, світила всесвітлий і вселюбімий; радуйся, світлі златозарний і невинний!

Радуйся, гідний Ангелів співрозмовнику; радуйся, добрий чоловіків наставниче! Радуйся, правило віри благочестивої; радуйся, образі лагідності духовні!

Радуйся, бо через тебе від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо через тебе солодощів духовних сповнюємося!

Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотвоче!

Радуйся, позбавлення від смутку; радуйся, подаяння благодаті. Радуйся, Нечай зол прогонителю; радуйся, бажаних благих насаджувачу. Радуйся, швидкий утішнику в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обідящіх.

Радуйся, чудес безодня, Богом ізліянних; радуйся, закону Христового скрижаль Богом писана. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження.

Радуйся, бо через тебе всяка лестощі оголюється; радуйся, бо через тебе всяка істина збувається. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всяких зцілень джерело; радуйся, лютее стражденних помічнику! Радуйся, зорі, сяюча в нощи гріховної блукаючим; радуйся, росо неботочная в зноі праць сущим!

Радуйся, подова вимагає благостроеніе; радуйся, уготовляяй тим, хто просить достаток! Радуйся, багато разів прохання про це попереджую; радуйся, старим сивині силу оновлюй!

Радуйся, багатьох помилок від шляху істинного викривачу; радуйся, тайн Божих вірний служителю. Радуйся, бо через тебе заздрість топтатимуть; радуйся, бо через тебе гречної житіє виправляємо. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, від убозтва вічного ізимаяй; радуйся, багатство нетлінне подаєш! Радуйся, брашно негіблющее голодним правди; радуйся пиття невичерпне спраглим життя!

Радуйся, від заколоту і лайки соблюдаяй; радуйся, від уз і полону освобождаяй! Радуйся, преславне в бідах заступниче; радуйся, превеликий в спокусах захиснику!

Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, осяяння Трісолнечнаго світла; радуйся, зоре незаходимого сонця! Радуйся, свічці, Божественним полум’ям запалюванні; Радуйся, бо погасив єси бісівський полум’я нечестя! Радуйся, блискавко, єресі пожігающая; радуйся, грім, страхітливий спокушають!

Радуйся, істинного научітелю розуму; радуйся, таїнственного із’явітелю розуму! Радуйся, бо через тебе потоптане поклоніння тварі; Радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Троїце! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот зерцало; радуйся, всіх, хто до тебе міцне забрало! Радуйся, після Бога і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілес наших здравіє і душ порятунок!

Радуйся, бо через тебе від вічної смерті звільняємося; радуйся, бо через тебе бесконечния життя сподобляються!

Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

О, пресвітлий і пречудний отче Миколаю, розраду всіх скорботних, нинішнє наше прийми жертву, і від геєни позбавитися нам Господа умоли, богопріятним твоїм клопотанням, щоб з тобою Славимо: Алилуйя, Алилуйя, Алилуйя, Алилуйя!

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, від усяких ма лих звільни, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче , радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

При читанні молитвослова важливий внутрішній настрій, слід позбутися жадібності, егоїзму, гордині, інших гріхів, а потім просите про допомогу.

Не намагайтеся розбагатіти!

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Святий може допомогти лише трудівникам, хто дійсно потребує, а не тим, хто ласий на гроші від жадібності. Люди з нечистими помислами отримають гнів від Вищих сил.

Ось сильна молитва за власний кошт:

«Про добрий наш пастирю і богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколу! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: дивись нас немічних, звідусіль схоплять, всякого блага позбавлених і розумом від малодушності потьмарених.

Попильнуйте, угоднику Божий, не залиш нас в гріховних полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших.

Моли про нас недостойних Творче нашого і Владику, Емуже ти зі безтілесними лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по Своїй благості віддасть нам.

На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо і до пресвятому образу твоєму припадаючи допомоги просимо: спаси нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитва не обійме нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховність і в багні пристрастей наших.

Моли, святителю Христовий Миколу, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Якщо навіть ви сильно маєте потребу в грошах, внесіть жертву на храм. Моліться НЕ день, не два. Можливо, доведеться ставати на коліна протягом місяця і більше.

Господь винагородить вас за терпіння і молитовні праці. Ніколи не втрачайте надії і не сидіть склавши руки. Після закінчення молитви подякуйте святого, за те, що вислухав вас.

Сильні молитви від пияцтва

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Щоб відвернути від пияцтва рідних людей, читайте молитвослов Миколі Чудотворцю. Текст від пияцтва чоловіка:

«Чудотворець Миколай, з благанням звертаюся до тебе. Великодушно змилуйся і визволи чоловіка (рідного мені людини) мого від бісівського пияцтва. Супротив його волі, знайшли огиду і спустошили його тягу до п’яного узливання. Чи не пригубить, і її не ковтне і не наллє він пиття шкідливий без здригання. А пригубить і виллє в лоно святої води надбання. Хай буде воля твоя. Амінь ».

Цю ж молитву можна читати від пияцтва брата.

Звернення до Миколи Угодника за сина:

Святий Чудотворець, Микола Угодник! Звертаюся до тебе з материнської проханням.
Ти завжди допомагаєш, тим, хто тебе просить про сприяння в справах життєвих.

Так почуй і моє прохання.

Прошу тебе змилуватися наді мною і послати позбавлення моєму синові від пияцтва гіркого, що губить його душу і тіло.

Прошу тебе, Чудотворець Миколай, наслати на нього огиду в горілці і до будь-яких інших спиртних напоїв.
Визволи сина мого від внутрішньої тяги згубної і такою, що шкодить здоров’ю, нехай противним і несмачним стане для нього все хмільне.

Зроби так, Святий Миколай, щоб мій син більше ніколи не зміг пригубити спиртне без почуття огиди до душі і відрази сильного.

Зроби так, догоджаючи Божий, чудесами своїми прославився за життя, щоб мій син не зміг спиртне пити ні вдень, ні вночі, ні в гостях, ні будинку, ні в будній день, ні в свято.

Нехай Твоє слово сильне назавжди зупинить мого сина від згубної хмільний пристрасті.

Як ніхто і ніколи з Святих горілку не пив, так нехай і син мій, Раб Божий (ім’я сина) ніколи її не питиме і назавжди про неї забуде.

Амінь.

Материнські молитви святому

Мати найчастіше просить про дітей, щоб вони були щасливі, так здорові:

О, пресвятої Божий Угодник — Святий Миколай Чудотворець.
Даруй милість на одужання мого улюбленого чада.
Прошу, прости мені гріховну скорботу і не гнівайся на мене за невігластво.
Амінь.

Молитва про благополуччя дітей:

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Про добрий наш пастирю і богомудрих наставниче, святителю Христовий Миколу!
Почуй нас грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє:
виждь нас немічних, звідусіль схоплять, усякого блага позбавлених і розумом від малодушності потьмарених:
попильнуйте, угоднику Божий, не говори оставити нас в гріховному полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших.
Моли про нас недостойних Творче нашого і Владику, Емуже ти зі безплотних лики предстоіші:
милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим, і по нечистоті сердець наших, але по Своїй благості віддасть нам.
На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до пресвятому образу твоєму припадаючи, допомоги просимо:
визволи нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитва не обійме нас напасти, і нехай не загрузнемо в безодні гріховності і в багні пристрастей наших.
Моли, святителю Христовий Миколу, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків.
Амінь.

Молитви про різних потребах

Сьогодні багато людей займаються торговим бізнесом, але не у всіх справи йдуть так добре, як хотілося б. З великою вірою в успіх читайте молитвослов на торгівлю.

Милосердний наставник наш, Микола! Вчинки твої сердечні і великодушні. Молю про допомогу в справах і торгівлі, подивися на зусилля мої, вірність Ісусу Христу. За покірність мою відведи від мене падіння і позбавлення, подаруй удачу, мабуть мудрістю. Помолися за мене, рабу Божу (раба Божого) (Ім’я) перед Господом Всевишнім, попроси захисту від ворогів і думок лихих. Нехай воздасться мені за старання і старанність. Святий Миколай Угодник, украй, захисти крилом своїм, вірую в силу і милосердя твоє. Амінь.

Щоб дівчині вдало вийти заміж, треба встати перед ликом Святого, запалити свічку і читати такі слова про заміжжя:

Про Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній! За життя ти ніколи і нікому не відмовляв в проханнях, так не відмов рабу Божу (ім’я дівчини бажає вийти заміж). Пошли ж милість свою і проси Господа про швидке моє заміжжя. Віддаюся на волю Господню і уповаю на милість Його. Амінь.

Мати або батько теж можуть просити про заміжжя дочки:

Сильна молитва Миколаю Чудотворцю

Надіюсь на тебе, Чудотворець Миколай, і прошу за улюблене чадо. Допоможи моїй дочці зустріти обранця — чесного, вірного, доброго і мірного. Захисти мою дочку від заміжжя грішного, хтивого, бісівського і недбалого. Хай буде воля твоя. Амінь.

Якщо ваше серце знудьгувалося про любов, то Святий Миколай обов’язково допоможе. Читайте слова на любов:

Про всеблагий отче Миколаю, пастирю й учителю всіх, вірою, хто до твого заступництва і теплою молитвою тобі закликають, скоро попильнуйте і ізбави Христове стадо від вовків, що гублять його, і всяку країну християнську захисти і збережи святими твоїми молитвами від мирського заколоту, боягуза, навали чужинців і розбрату, від голоду, мору, вогню, меча і наглої смерті.
Тому що як помилував єси тріех чоловіків, в темниці сидиш, і позбавив єси їх царського гніву і посічені мечнаго, тако помилуй і мене, розумом, словом і ділом у пітьмі гріхів Сущани, і спаси мене гніву Божого і вічної кари, яко да твоїм клопотанням і поміччю , Своїм же милосердям і благодаттю, Христос Бог тихе і безгрешное житіє дасть ми пожіті в веце сем, сподобив же деснаго з усіма святими. Амінь.

Не використовуйте привороти, Небеса має гнів і святий вас не почує.

Можна в церкві вимовити молитвослов «Отче наш», а потім попросити своїми словами, то Микола Чудотворець теж вас почує.

В очікуванні успіху

Молитва на везіння і успіх вважається дуже сильною. Святий, почувши ваше прохання, здатний допомогти в самих складних ситуаціях. Можна висловити не тільки прохання, а й бажання. Микола Угодник може допомогти досягти небувалих висот, подолати всі труднощі:

«Про всехвальний, великий чудотворче, святителю Христовий, отче Миколаю!
Молимо тебе, буди надія всіх християн, вірних защітель, спраглих Кормитель, плачуть радість, болящих лікар, по морю плаваючих управитель, убогих і сиріт живильник і всім швидкий помічник і покровитель, та мирне зде поживемо житіє і нехай сподобимося бачити славу вибраних Божих на небі , і з ними невпинно співати Єдиного в Трійці поклоняємого Бога на віки віків. Амінь. »

Якщо вас звільнили з роботи, то не тримайте зла, а помоліться Святому про роботу:

Звертаюся до тебе, Угодник Микола, і прошу про чудодійну допомоги. Нехай пошуки нової роботи успішно відбудуться, а всі труднощі раптово розчиняться. Нехай начальник не сердься, а справа ліпиться. Нехай зарплата платиться, а робота подобається. Коли заздрісник з’явиться, нехай його злість розвалиться. Прости мені всі гріхи і не залишай як раніше у важкі дні. Нехай буде так. Амінь ».

Не забувайте дякувати нашого Господа і святого за виконання бажання або прохання. Замовляйте подячні молебні.

Всі віруючі відзначають свято — Миколая. Літня Нікола відзначається 22 травня, зимова — 19 грудня.

Шановні друзі, не забувайте дякувати нашому помічника і заступника і ставити свічки в честь його свята.

Ссылка на основную публикацию