Молитви святому Миколаю Чудотворцю про допомогу

Коли в житті настає чорна смуга, віруючі люди просять допомоги у святого Миколая Угодника. Чудотворець ніколи не кине людини в біді. Православні християни знають, що молитва Миколаю Чудотворцю «Про допомоги» непроста у виконанні, але при дотриманні всіх рекомендацій священнослужителів, результат завжди позитивний. Угодник Божий допоможе вирішити будь-які проблеми, що затьмарюють життя.

Молитви святому Миколаю Чудотворцю про допомогу
Турбувати святого через дрібниці не варто, молитви Миколі Чудотворцю «Про допомоги» читаються в найважчі моменти життя.

Відвідайте храм, поставте три свічки до його образу. Попросіть вибачення, помилування, покайтеся, причастіться. Потім скажіть пошепки слова сильної молитви Угодника «Про допомоги»

«Про Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику. Допоможи мені, грішному і смутному, в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені, окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Создетель, избавити ма повітряних митарств і вічної муки, та завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків. амінь »

Коли свічки згаснуть, поставте ще 3, скажіть молитву Миколі Чудотворцю «Про допомоги» і, не обертаючись, вирушайте додому в мовчанні.

«Прошу тебе, Микола Угодник, допомогти мені в старанних справах і позбавити від невдачі в роботі. Нехай буде так. амінь »

Опівночі закрийтеся в кімнаті, крім вас в приміщенні нікого не повинно бути, навіть домашніх тварин. Поставте на стіл ікону з образом святого Миколая і Молитвослов.

Приклоніть коліна, низько вклоніться, залиште все похмурі думки і з надією, невичерпної вірою, дивлячись на полум’я свічки, скажіть сім разів «Отче наш». Потім стільки ж молитву Миколі Чудотворцю «Про допомоги»

«Звертаюся до тебе, святий Миколай Угодник. Ти слави чудесами і благодатною допомогою в складних справах. Не відмов мені в милості і допоможи впоратися з важкими завданнями, непосильною ношею звалилися на мої втомлені плечі. Хочу, щоб справа йде на лад, що не валилося, а будувалося, щоб на шляху не зустрілися вороги і недоброзичливці. Ти попроси у Господа заступництва вірного, отруєнь з мене все промахи і труднощі проблемні. Нехай буде так. амінь »

Якщо прохання щире, добродушні і щиросерді Чудотворець почує вас і обов’язково допоможе.
Молитви святому Миколаю Чудотворцю про допомогу
Людина, вирушаючи на якийсь ризикована справа, відчуває страх, невпевненість, що згодом може привести до руйнування планів, бажань. Допоможе уникнути неприємних моментів і залучити удачу молитва Угодника, яку слід читати перед будь-яким починанням.

«Прошу тебе, Микола Чудотворець, допоможи мені світлою силою в благому почині. Чи не прогневайся на тлінну прохання, а й не відмов у відчайдушній допомоги. Попроси у Господа Бога за мене благословення в нелегких справах і пошли з небес надійних людей. Нехай буде так. амінь »

О першій годині, коли, здається, що удача, щастя і успіх покинули ваш будинок, обов’язково звертайтеся за допомогою до святого Миколая. Він врятував мільйони людей від смертельних небезпек, хвороб, самотності і багатьох інших бід.

Чудотворець народився в Лікії. З дитячих років цікавився релігією. Господь дарував йому безцінний подарунок — велику силу, за допомогою якої Микола усмиряв стихії, зціляв смертельні хвороби, допомагав убогим людям.

Святитель вважався покровителем бідних людей. Напередодні Різдва підкладав подарунки дітям з убогих родин. Він не просив подяки, робив це таємно, але з часом люди дізналися про його добрі справи і прозвали Ніколасом Святим.

Після смерті Угодник продовжує допомагати нужденним.

Просити можна про світле кохання, заміжжя, благополуччя, зцілення душевних і тілесних хвороб.

Якщо наміри чисті Святитель почує благання і допоможе. Не забувайте дякувати Чудотворця, коли отримаєте те, про що просите.

Щоб святий Миколай виконав прохання якомога швидше потрібно правильно читати молитви, дотримуючись рекомендації священнослужителів.

  1. Придбайте ікону, натільний хрестик, свічки, святу воду, просфору. Вранці перед іконою, хрестячись, з’їжте просфору, запиваючи водою, і вимовляючи слова: «У зцілення душі і тіла».
  2. Молитву читайте щодня, в один і той же час. Вимовляєте слова про допомогу протягом 40 днів. Ні в якому разі не переривається, не відволікайтеся під час вимови молитви.
  3. Після закінчення 40 днів, прочитайте подячну молитву. Можна вимовити слова в довільній формі, головне, щоб вони були щирими.
  4. Не забувайте дякувати Господу і його помічників, коли в житті все складається успішно.

Подячна молитва Миколи Угодника читається на світанку.

«Миколу догоджаючи! До тебе як до вчителя і пастиря я звертаюся з вірою і повагою, з любов’ю і пошаною. Подячні слова тобі направляю, за життя благополучну молю. Спасибі величезне тобі кажу, на милість уповаю та на прощення. За гріхи, за думки, так за помисли. Як помилував ти всіх грішних, так і мене помилуй. Від випробувань страшних захисти та від смерті марною. амінь »

Дякувати Чудотворця досить раз на місяць або ж в той момент, коли збулося те, про що просили.

Микола Чудотворець почує вас, якщо ви щиро вірите в те, що робите. У людей, які до процесу ставляться скептично — нічого не вийде.

Віруйте, живіть по заповідями Господніми і будете винагороджені!


Ссылка на основную публикацию