Молитва на удачу — 3 найсильніші молитви

Удача — особа примхлива, проте, потрібна вона кожній людині. Люди всіма способами намагаються її поруч з собою утримати, а якщо не виходить — вдаються до різного роду хитрощів на зразок змов або молитов. До змов багато хто ставиться з недовірою і побоюванням, а в чудодійну силу молитов не вірять, хіба що, тільки атеїсти. Молитви на удачу (3 найсильніші молитви наведені будуть нижче) — відмінний спосіб зробити везіння і успіх постійним своїм супутником.

Молитва на удачу - 3 найсильніші молитви

Кого потрібно просити про удачу в найпершу чергу? Звичайно, самого Господа Бога. Молитви, звернені до нашого Творця, мають величезну силу. Правда, допомагає людині Всевишній лише тоді, коли його молитви і наміри позбавлені корисливих мотивів, коли вони спрямовані на благо, коли від них жодна жива душа не постраждає. Тільки в цьому випадку Господь почує молиться, дасть йому своє благословення і осяє його життя удачею і везінням.

Молити Бога про удачу потрібно перед його образом — перед іконою в церкві або, якщо немає можливості відвідати храм, у себе вдома. Перед тим, як звернутися до Всевишнього із заповітною своїм проханням, необхідно запалити свічку і осяяти себе хресним знаменом, а потім, віддаючи поклони, вимовляти пошепки слова молитви. Звучать вони в такий спосіб:

Молитва на удачу - 3 найсильніші молитви

Дану молитву читати рекомендується перед кожним важливим життєвим подією чи ділом, від якого залежить ваше майбутнє. Всі ваші починання і кроки отримають Боже благословення, якщо не мають на увазі нічого поганого і не несуть в собі злого умислу.

Ангел-Хранитель приставлений до кожної людини. Це невидимий захисник, покликаний оберігати свого підопічного від всякого зла і бід, від людських підступів, від нечистої сили, від негативного магічного впливу (псування і пристріту). Це покровитель, завдання якого — направляти людину по праведному шляху.

Щоб забезпечити собі заступництво Ангела-Хранителя, людина повинна вести благочестивий спосіб життя: не лихословити, не ставати рабом згубних звичок, які не загрузнути в гріхах. В іншому випадку, можна і втратити поручительство свого божественного захисника і відвернути його від себе.

Молитва на удачу, адресована Ангелу-Хранителю, — це сильний оберіг, здатний докорінно змінити життя людини, що молиться (зрозуміло, в кращу сторону). Щоб заручитися підтримкою свого незримого захисника і притягнути у своє життя удачу, потаємні слова потрібно вимовляти кожен день перед тим, як лягти спати. Текст молитви наступний:

Молитва на удачу - 3 найсильніші молитви

Ангел-Хранитель постійно молиться за свого підопічного на небесах, вимолює у Господа прощення за все його земні гріхи. А ця молитва обов’язково приверне удачу у всіх справах.

Молитва Миколі Чудотворцю: сильна молитва на удачу

Микола Угодник ніколи не відмовляє в допомозі тим, хто звертається до нього зі святою молитвою. Це сильний покровитель, який допомагає всім нужденним.

Якщо у вашому житті не вистачає удачі — просите про неї Миколи Чудотворця за допомогою молитви, даної нижче. Краще читати її в стінах богослужбового закладу — в цьому випадку вона буде мати більшу силою. Для виголошення в домашніх умовах обов’язково купите ікону із зображенням святого старця, слова промовляти при світлі запаленою церковної свічки. Текст молитви:

Молитва на удачу - 3 найсильніші молитви

Завдяки цій молитві, ви завжди будете перебувати під захистом Святого Миколая Угодника, він обереже вас від будь-якого зла і негативу.

Взагалі, православних молитов, покликаних привернути удачу, існує досить багато. Вище дано три найсильніші з них. Яку з молитов (Господу, Ангелу-Хранителю, Миколі Чудотворцю) вибрати для себе — вирішувати тільки вам. Слухайте своє серце, довіртеся своїй інтуїції, своїй душі — ці три найнадійніших підказувача допоможуть вам зробити правильний вибір. І життя ваша неодмінно наповниться удачею і божественним благословенням.

Який би молитві ви не віддали перевагу, пам’ятайте про те, що при проголошенні будь-який з них потрібно створити певний настрій. Сила молитви безпосередньо залежить від віри. Важливе значення мають бажання, сила думки і енергетика молиться. Звернення до вищих сил з молитвою надає стражденному впевненість, віру в себе, дарує надію та зміцнює його свідомість.

Богом і його святими помічниками буде почута лише щира молитва, яка надходить з самого серця молиться. При цьому наміри його повинні бути також чисті, позбавлені егоїзму, корисливості або злоби. Звернувшись до Бога з худих спонукань, людина ризикує звернути на себе гнів Творця. А це значить, що удача не тільки відвернеться від нього, але і надовго його покине — до тих пір, поки йому не вдасться спокутувати свої гріхи і вимолити у вищих сил прощення.

Ссылка на основную публикацию