Молитви за кохану людину

Люди часто самовпевнені, нестримані. Не замислюючись роблять помилки: ображають, обманюють, зраджують, обділяють. Після ж шукають прощення, розуміння, прийняття. Але не в змозі добитися бажаного самі, а тому звуть на допомогу сили Всевишнього. І як завжди, світла молитва на примирення з коханим чоловіком потрібна жінкам. Вони слабше, беззахисною, запальність, але відхідливість.

Якщо велике бажання дійсно врятувати відносини від розриву, безцінний шанс дає біла магія. Є сильна церковна молитва, яка допомагає донести глибину каяття до скривдженого, приниженого, відданого.

Суть цієї молитви — щире бажання примирення. І допоможуть у цій непростій справі ікони — Ісуса Христа і ще Пресвятої Богородиці, та 3 свічки, принесені з храму.

Коли невідома «спеціальна» примиряє молитва, у благій справі обов’язково допоможе Отче наш, який читається тричі при іконах і запалених свічках.

Якщо ж неодноразова самостійна молитва про пом’якшення серця коханої людини ніяк не веде до бажаного замирення, варто звернутися до сильної ворожки або відунів (їх доведеться пошукати, звичайно), яка практикує з’єднання посварилися коханих. Є дуже сильні обряди, що дають приголомшливо швидкий результат.

Якщо ж з’явилося відчуття, ніби до образи і затяжний сварці веде будь-яка необережна слово, випадковий вчинок, а слізні благання і довгі молитви не дають щирого примирного вибачення, варто задуматися про псування, наведеної недругами, заздрісникам. І вжити заходів.

Молитви за кохану людину

У житті людей трапляються різні ситуації, коли щастя на особистому фронті повертається спиною, кохана людина перестає живити сильні почуття, до вас пропадає інтерес і потяг. Щоб колишні відносини стали такими ж сильними і міцними, повернулися розуміння і пристрасть, більшість представниць слабкої статі здатні робити дурні і нерозсудливі вчинки — робити привороти і різні змови у чаклунів і ворожок. Тільки ось дані спроби не приведуть ні до чого хорошого, а тільки можуть погіршити ситуацію. Тому, найкращий варіант — це звернення до вищих сил за допомогою дієвої молитви про збереження відносин з коханим — вірним рішенням у даній ситуації.

Молитви на зміцнення відносин і повернення любові — особливі і дуже сильні, вони здатні розпалити колишню пристрасть, поселити в серцях коханих світ, спокій, взаєморозуміння й любов. Якщо хлопець перестав звертати на вас увагу, можна скористатися молитвою, адже всі жінки є більш чутливими та емоційними, що більше допоможе вплинути на долю в кращому руслі.

Прочитати молитву на улюбленого це тільки половина справи, головне — це сильна віра в те, що це допоможе. Вірити потрібно всією душею і серцем, і тоді щастя, безумовно, повернеться, а пристрасть запалає з ще більшою силою.

Втрата близької серцю людини — це сильний удар по психіці і всьому усталеній побуті людини. В цьому випадку можна пустити ситуацію на самоплив або почати активну боротьбу за повернення другої половини.

Багато людей вважають, що молитва про з’єднання з коханим — потужний засіб для повернення близької людини. Для цього достатньо знати деякі церковні правила, щоб побічно не нашкодити обранцеві. Адже гнів, образа і гординя — головні складові того, що бажана людина не повернеться ніколи.

Головне в цій процедурі — щирі почуття і віра в те, що дороге серцю обранець повернеться і пробачить всі гріхи. В даному випадку не важливий той факт, якому святому молитися страждає в розлуці душа. Головне, щоб молитва йшла від добрих помислів і бажань.

Святий Петро і Февронія Муромське — не просто зразкова історія любові, але і орієнтир для молитви всіх стражденних від втрати другої половини. Тому саме їм моляться багато людей, не забуваючи при цьому попросити у Господа прощення за гординю і злі наміри. Слід також пам’ятати про те, що молитва допоможе тільки тим, хто трудиться над своїми відносинами. Ледачому серцю ніяке звернення до Бога не допоможе.

Молитви за кохану людину

Іноді різні життєві обставини заважають нам зустріти справжнє кохання. Однак завжди є шанс змінити ситуацію, що склалася. Для залучення другої половинки і набуття особистого щастя слід кілька разів вголос прочитати молитву на коханого, і вона допоможе. Вони не зачіпають біоенергетику людини, а лише полегшують пошук судженого, підсилюють його почуття і надають впевненості у відносинах.

Щоб ваші дії принесли плоди, слід вимовляти молитву з самими серцевими помислами і намірами. Самі молитовні слова не так важливі, головне — вони повинні виходити від чистого серця. Під час їх вимови в думках уявіть ваші майбутні взаємини, зосередьтеся на образі нареченого. Будьте максимально щирі, вірте в допомогу Вищих сакральних сил і уникайте гріховних думок.

Ви повинні пристрасно захотіти, щоб з коханим все було добре, молитва в даному випадку точно допоможе. Крім того, щоб спрацьовував змова, перед його початком і після завершення читання молитви не забудьте перехреститися тричі. І врахуйте, що молитовні слова сприяють зустрічі з судженим, допомагають обранцеві усвідомити власні почуття, але ось подальший розвиток особистих взаємин повністю залежатимуть тільки від вас же самих.

Молитви за кохану людину

Направити улюбленого в ваш будинок, накреслити йому під ноги незриму чарівну доріжку, зійти з якою він буде не в силах … За допомогою по-справжньому сильного змови і не таке можливо! Головне, правильно вибрати «адресата послання» — святого, до якого ви будете підносити молитву, щоб коханий був поруч з вами.

Однак для виконання привороту необхідно, щоб чарувати чоловіка ви знали не менше 3 років. В іншому випадку дія заклинання виявиться набагато слабкіше, ніж могло б бути.

Найпростішим і надійним способом, що дозволяє закликати чоловіка і змусити його зв’язати свою долю разом з вами, залишається змову з фото. Зображеним на ньому повинен бути саме улюблений. В ідеалі — спільно з вами. Покладіть праву долоню на знімок, а ліву — до себе на груди, близько до серця. Таким чином ви замкне енергетичну ланцюг, активувавши необхідні для здійснення магії канали.

Допомогти бути разом з коханим молитва зможе тільки в тому випадку, якщо між вами вже налагоджено хоч якесь спілкування. Звертайтеся до свого-ангелу зберігачу і просите його заступитися за вас, направити помисли «раба Божого» в потрібне русло, а його самого — прямо в ваш будинок. Не допускайте жодних сторонніх думок! Думайте тільки про бажання бути з цим чоловіком. Якщо все було зроблено вірно, він обов’язково прийде до вас або хоча б подзвонить.

Юні діви, незважаючи на загальну «епідемію» фемінізму, все-одно мріють мати поруч сильного чоловіка, люблячого чоловіка, турботливого батька для своїх дітей. Загальна статистика свідчить, що чоловіків мало, тому сьогодні так багато самотніх молодих жінок.

Головне завдання жінки, в такій непростій ситуації — утримати біля себе коханого, в буквальному сенсі слова, вимолюючи у Святих про його відданості. Зазвичай дівчина задається питанням, а кому повинна зачитуватися молитва, щоб хлопець любив тільки мене і нікого більше? Тут можна порадити звернутися до Блаженної Старице Матрони. Свята не відмовляє в проханнях, і крім зцілення недужих, виконання заповітних бажань, допомагає дівчатам закріпити любов хлопця, а згодом вийти за нього заміж.

Ні в якому разі не потрібно боятися молитви — це не чорна магія, а звернення до Бога з чистим серцем і без злого умислу. Щирий посил, обов’язково буде почутий Всевишнім. Нічого спільного у звичайній присушка або ворожби з молитовним змовою не існує. Звертайтеся до Богородиці або Миколі Чудотворцю, висловлюючи бажання любити вічно і бути коханою!

Дівчині можна вдатися і до ще одного старого і добре перевіреного способу: читати молитву про вічну любов до себе з боку чоловіка на зорі біля річки. При цьому треба однією рукою триматися за рибальську сітку. Ритуал виконується багаторазово і до тих пір, поки посил не матиме належне дію.

Молитви за кохану людину

Найбільш поширена причина сімейних негараздів ведуть до розлучення є зрада. Причому чоловіки, які за своєю вдачею полігамні, не вважають зраду якимось страшним гріхом. Більш того, не вважають зраду зрадою — просто, як само собою зрозуміле. Однак жінки — пряма протилежність сильній статі. Що робити, якщо почуття все так само сильні, але встановлений факт зради? Розлучення — крайня міра. У хвилини відчаю, коли жоден із способів напоумити рідну людину не спрацював, дієво звернутися до Бога з молитвою щоб коханий не зраджував своїй половинці. Або вдатися до змов, що так само не менш ефективно, якщо ритуал зроблений за всіма правилами.

Власне, атрибутика, яка використовується під час змови, застосовується та ж, що і при проведенні ритуалу любовного привороту. Це можуть бути фото оступився обранця, невеликий пучок його волосся, що-небудь з предметів одягу улюбленого, букет з деяких трав. Крім цього вода, сіль, як найсильніший провідник енергії, в деяких випадках продукти харчування. Однак є і свої особливості. Наприклад, жінка може покласти в взуття чоловіка свій пучок волосся, провівши попередньо відповідний ритуал, щоб улюблений завжди йшов додому. Або використовувати фотографію суперниці, щоб провести відворот.

Перш ніж вдатися до магічних ритуалів, варто попросити Бога, прочитавши молитву від зради коханого, але перед цим підготуватися. Необхідно мати наступне — святий лик Пресвятої Богородиці (ікона), якийсь предмет одягу, який залишився від одруження, посудину з освяченою водою, полотно чорного кольору, ланцюжок і взування «благовірного». Розміщуємо предмет одягу на столі і поміщаємо посудину з водою на неї. Поруч зі столом розстеляємо полотно, в формі кола кладемо ланцюжок, а в середину фігури поміщаємо взуття. Вночі при повному Місяці встаємо з ліжка і лівою ногою (босий) встаємо на полотно зі східного боку. Читаємо сім разів «Отче Наш» і не зволікаючи ні хвилини — молитву Пресвятої Богородиці. Потім омиває святою водою, нею ж кроплять взуття і відносимо ланцюжок під килимок біля порога будинку. Ланцюжок не розмикаємо!

Потрапивши в любовні мережі, людина починає страждати, якщо його об’єкт жадання не відповідає взаємністю або навпаки, відповідає, але виїхав з рідного міста. У таких випадках людей з’їдає туга, настає апатія, нічого не хочеться, все думки зосереджені на улюбленому об’єкті. Використовуйте молитву від туги за коханій людині, така розмова з Богом допомагає заспокоїтися, знизити тягу, перестати страждати. А це, в свою чергу, дає можливість зайнятися звичними справами, зосередитися на роботі. Читання молитви — це не ритуал, а звернення до Бога, його винесення, що такі дії не тільки не шкідливі, а навіть корисні. Той, хто читає очищається, знімає тягар і вантаж гріхів зі своєї душі, а Бог йому в цьому допомагає і посилає умиротворення.

Коли відчувається холодок у відносинах, а вам хочеться, щоб романтичне тепло зберігалося ще довго, читайте молитву, щоб улюблений думав про мене, саме так вона називається. Структура такої молитви може бути різною, варіацій її відтворення безліч. Якщо ж ви не хочете заучувати чужі тексти, можете скористатися своїм, просто вимовляєте бажання словами, що виходять із вашого серця. Основним моментом тут є начитка «Отче Наш» перед самою молитвою. В ідеалі, ви дякуєте і прославляйте Бога, а потім просите милостиню для себе. У цьому випадку «милостиня Божа» буде прохання про те, щоб ваш коханий нудьгував по вас, так само як і ви по ньому.

Молитви за кохану людину

Моліться душею і розумом, думаючи про те, що і як говорити. Стоячи перед іконостасом, вимовляєте слова осмислено, не поспішаючи. Якщо молитва відбувається поза стінами храму, постарайтеся абстрагуватися від усіх, і вся. Тримайте перед очима лик святого, до якого звертаєтесь. Дотримуючись простих рекомендацій, молитва, щоб кохана людина подзвонив зараз, спрацює відразу, як тільки ви її прочитаєте.

Швидкий помічник всіх віруючих — Микола Угодник, звертаючись до нього, скажіть: «Чудотворець Миколай, виконай прохання мою тлінну, дозволь почути без зволікання голос милого серцю моєму, раба божого (ім’я). Не гнівайся на примха зухвалу, та не покинь в справах суєтних. Допоможи своєю милістю, свою молитву праведне здійснити, всі напасті відверни. Хай буде на те воля твоя Всевишнього. Амінь ».

Перед тим, як звертатися до допомоги Всевишнього, візуалізують своє бажання. Уявіть вже звершень факт дзвінка обранця, тему вашої розмови, які слова хотілося б почути: похвалу, підтримку, любовну сповідь, запрошення і т.д. Молитва подіє краще, якщо говорити довільно, простими словами, але від щирого серця. Звертаючись до Ісуса Христа, скажіть молитву щоб улюблений подзвонив, три рази поспіль. Один з варіантів: «Господи, Сину Божий. Виконай моє благання мирську, не відмов в її безгрішним досягненні. Пішли благо на діяння мудрі. Нехай прохання благі здійсняться, а худі забороною звільняться. Нехай буде так. Амінь ».

Молитви за кохану людину

Розставання з людиною, якого любив більше життя — це завжди важка душевна травма. Часом позбутися від колишніх почуттів буває дуже непросто. Людина постійно відчуває біль, страждання, а також шалено сумує. Як же нормалізувати свій душевний стан?

Деякі досвідчені люди радять спробувати в даній ситуації спеціальні заклинання. І дійсно — в питанні про те, як забути людину, яку любиш, молитви можуть стати потужним магічним і психологічним засобом. Зупинимося трохи докладніше на найбільш дієвих з них.

Всі молитви, які застосовуються для того, щоб забути кохану колись людини, умовно можна розділити на три категорії. Заклинання першої з них засновані на чорній магії, тому, щоб не накликати на себе ще більшу біду, від їх використання краще утриматися. Друга група молитов, щоб розлюбити людину, вимагає проведення спеціальних ритуалів, що може бути не зовсім зручно. Найкраще використовувати заклинання і змови третьої групи — сам їх текст буквально просочений потужної магією, що дозволяє їм дуже швидко і безболісно позбавити людину від почуттів.

Ссылка на основную публикацию