Молитви на удачу

Молитви на удачу

Нерідко в житті кожної людини трапляються ситуації, коли просто необхідно вдатися до допомоги вищих сил, щоб залучити в своє життя успіх і добробут і щоб вийшли ті справи і реалізувалися ті плани, які ви забажаєте. У такій ситуації дуже допоможе правильно використана молитва на удачу. Ми постаралася підібрати для вас найбільш ефективні і дієві молитви на удачу, які обов’язково допоможуть вам досягти запланованого і залучать у ваше життя успіх.

Прошу Господа велику допомогу дати Небесну. Для людини місця немає в світі без сили Господньої. Чашу з водою болісних страждань принесу до світлого лику Неба, і просити буду у трьох сил Господніх дати удачу мені і Світло дати на шляху мої. Доторкнися до мого життя, Господь, длань свою відпускає, і проведи лінію Світу від мене до Себе. Дай силу прожити до кінця днів моїх в розумі і тілесному природному стані, і трагедій не дай тяжких близьким моїм. Вірою буду наближатися до Тебе для страждань полегшення,
і подяки моєї до Тебе немає меж. Амінь.

Такі молитви застосовують для різних ситуацій, пов’язаних з роботою. Існують молитовні тексти, як для пошуку роботи, що нерідко буває дуже актуально в наш непростий час, так і та тексти, призначені для благополучного початку, реалізації і завершення будь-якої справи. Це може бути важливе завдання, яке дало вам начальство і в благополучному завершенні якого ви не впевнені, чи серйозний для вас замовлення, вдала реалізація якого здатна принести вам гроші або кар’єрне просування. У всіх
таких випадках варто прочитати відповідні молитви для благополучного результату. Дія їх на людську долю складне і багатогранне, але, безумовно, позитивне. Вони і сприяють внутрішньому спокою, що дуже важливо в будь-якому важливій справі і залучають у ваше життя допомогу світлих сил, яка сприяє появі гармонії і протистоїть будь-яким перешкодам і препонам на шляху досягнення вашої мети.

Для того, щоб знайти хорошу роботу, моляться Святому мученику Трифону. Молитва нескладна.

О, святий мученику Христовий Трифон, швидкий помічнику всім, до тебе прибігає і моляться перед святим твоїм чином скоропослушний заступнику!

Почуй нині і на вський годину моління нас, недостойних рабів твоїх, почитали святу пам’ять твою. Ти убо, догоджаючи Христовий, сам обіцяв єси перш твого відходу від житія цього тленнаго молитися за нас до Господа і попросив єси у Нього дар сей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй призивати почне святе ім’я твоє, тієї да позбавлений буде від всякого підступу злого. І якоже ти іноді дочко цареву в Римі граді від диявола мучений зцілив єси, сице і нас від лютих його підступів збережи у всі дні життя нашого, особливо
Того ж дня страшний последняго нашого, подиху заступництво про нас, коли темнії зрак лукавих бісів оточать і злякають нас почнуть. Буди нам тоді помічник і швидкий прогонителю лукавих бісів, і до Царства Небесного ватажок, ідеже ти нині предстоіші з ликом святих у Престолу Божого, моли Господа, щоб сподобив і нас причасниками бити прісносущнаго веселощів і радості, щоб з тобою купно удостоїмося славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.

Цю молитву обов’язково варто прочитати перед початком важливої ​​для вас роботи. Навіть якщо ви абсолютно впевнені в своїх силах і вірите в успіх, вимовлена ​​молитва на удачу в роботі допоможе вам отримати більш швидкий і ефективний результат

Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначальнаго Твого Отця, Ти бо рекл єси пречистими устами Твоїми, бо без Мене не можете нічого чинити. Господи мій, Господи, вірою обсяг в душі моїй і серце Тобою речення, що припадаю Твоєї благості: допоможи мені, грішному, це справа, мною починаємо, про Тебе Самому совершіті, в ім’я Отця і Сина і Святого Духа, молитвами Богородиці і всіх Твоїх святих . Амінь.

При благополучному завершенні справи обов’язково варто подякувати тим сили, які вам допомагали в вашій праці. Це допоможе легше звертатися по допомогу вищих сил в подальшому.

Виконання всіх благих Ти єси, Христе мій, виконай радості і веселощів душу мою і спаси мене, бо єдиний многомилостивий, Господи, слава Тобі.

Прочитання цієї молитви допоможе залучити у ваше життя удачу і успіх, посприяє благополучної реалізації ваших справ. Вплив молитви на удачу в справах комплексне і охоплює практично всі сфери вашого життя. Вона не спрямована на вдале завершення тільки однієї справи, а залучає в ваше життя успіх, удачу і благополуччя, дозволяючи домогтися набагато більшого і докладаючи для цього набагато менше зусиль.

Народжена дивом Іскра вічного прояви Господнього проявиться в мені, коли Новиною Благой озарится душа моя. Я закликаю великого Господа доторкнутися до долі моєї, направити шляху мої в русло удачі і благополуччя, і сім витоків Небесних з’єднаються в серці моєму, коли Господь почує мене, і дивом благословенним життя моя знайде новий сенс, і я знайду силу Життя, знайду успіх в справі сьогоднішньому, і в справах майбутньому не буде перешкод для мене, бо рука Господа допоможе мені. Амінь.

Любов — це та сфера життя, яка надзвичайно важлива для кожної людини. Це стосується не тільки простих тілесних задоволень, без яких втім, важко уявити нормальне життя будь-якої людини, але і, звичайно, духовну близькість з дорогим вам людиною. Це те, без чого не мислима нормальне життя і що необхідно кожному для повноцінного існування. Дійсно, для чого ще потрібна вся наша суєта, заробляння грошей, прагнення до успіху і кар’єрні досягнення? Не тільки для того, щоб потішити
наше самолюбство, але і, мабуть, перш за все, для облаштування побуту і досягнення сімейного щастя з близькою людиною, для світу в будинку і щасливих дітей. Все це починається з удачі в любові. Як залучити любов у своє життя, ми докладно описали в розділі Молитва про кохання.

Ви, напевно, звернули увагу, що ми опублікували православні молитви на удачу. Це пов’язано і з тим, що православ’я найдавніша і домінуюча релігія в нашій країні (принаймні в європейській частині Росії), і з тим, що величезна кількість людей в нашій країні зараховують себе до православних, навіть якщо не часто відвідують церкву і не виконують багато вимог, наприклад пости. Але відповідно до християнської традиції, гроші це не те, що прийнято просити відкрито. Незважаючи на те величезне
значення, яке
вони мають в нашому житті, заробляння грошей вважається чимось «мирським», побутовим і не мають особливого ставлення до релігії. Саме тому нечасто зустрічаються канонічні молитовні тексти, які залучають гроші в наше життя. Зате існує безліч спеціальних обрядів і змов, заснованих на релігійній традиції і використовують звернення за допомогою до вищих сил. Про змовах ми поговоримо у відповідному розділі нашого сайту, а зараз наведемо для вас кілька прикладів, як залучити гроші
в ваше життя.

Щоб в наступаючому році у вас водилися гроші, проведіть грошовий обряд. Це не складно. Придбайте перед Різдвом абсолютно новий горщик з глини (його не складно знайти в сувенірній крамниці), насипте в нього землю і запаліть навколо горщика три зелені свічки. Водите пальцем, обов’язково за годинниковою стрілкою, навколо горщика, читайте один раз молитву «Отче наш», а після 3 рази скажіть цей текст:

Як дванадцять місяців дзвенять.

Так дзвеніли і гриміли гаманці

Раба Божого (ім’я).

Як дванадцять разів півні співають,

Так дванадцять зорь гроші зберігають.

І дванадцять разів про себе говорять:

Гроші — до грошей,

Гаманці — до гаманців,

Все моє при мені і все гроші до мене.

Свічки повинні догоріти до кінця. Потім поставте горщик на чільне місце в кімнаті, щоб всі члени вашої родини проходили біля нього, залиште його так на дванадцять днів. Потім можете прибрати його в затишне місце. Дієвість цього нескладного обряду перевершить ваші очікування.

Дуже важлива молитва, яка допоможе серйозно збільшити доходи, якщо ви займаєтеся торгівлею, або ваш бізнес пов’язаний з продажем чого-небудь. Молитву на удачу в торгівлі необхідно читати по понеділках на світанку. Вже через якийсь час ви самі помітите результат дії цієї молитви.

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. В ім’я Отця і Святого Духа. Амінь.

Господи Ісусе Христе, Пресвята Богородиця, всі преподобні отці і мучениці, врятуйте, благословіть, від всякого пристріту збережіть від завідящего, від свого худого думки, від дівки-простоволоски, від баби-самокрутки, від маленьких хлопців, від тридцяти вітрів, від дванадцяти погод, від дванадцяти кучерів. Йшов я лісом, йшов я полем, йшов я широким роздолля. Назустріч мені йдуть дружини богомудрі, Віра, Надія і Любов, і матір їх Софія. «Куди йдете, дружини богомудрі?» — «Йдемо ми
до
Христу-Богу, несемо йому дари великі — віру, надію, любов і мудрість ».-« Ой ви, дружини богомудрі! Моліть за мене Христа-Бога, про мою душу, та про моє добро-єстві ». — «Молись і ти, раб Божий (ім’ярек), молися так:

«Богомудрі дружини, в немічному єстві подвиги великия явівшія! Моліться, щоб дух Ваше любові до Господа і ревнощі про догоджання йому і про своє і ближнього порятунок не бракує в нас ».

А хто цю молитву знає, і кожен день читає, тому хвороба-хвороба біжить, злидні залишає, а багатство прибуває. Амінь.Амінь.Амінь

Цей спосіб досить складний у виконанні, але не дивлячись на це, мабуть це чи не найсильніша молитва на удачу в житті.

Ця молитва допоможе щастя знайти дорогу в ваш будинок. Читайте перед тим, як піти до церкви, перед самим порогом церкви і на порозі власного будинку після повернення з церкви. Перед тим, як вийти з дому, на порозі, скажіть:

Угоднику Божий (ім’ярек). Поминай в сприятливих твоїх молитвах перед Христом Богом, нехай збереже Він нас від спокус, хвороб і скорбот, нехай дасть нам смирення, любов, міркування і лагідність, і щоб сподобив Він нас, недостойних, Царства Свого. амінь

Те ж вам слід вимовити перед входом в саму церкву і повертаючись на порозі будинку. В церкви поставте дванадцять свічок до ікон дванадцяти учнів Христа. Як підете з церкви, по дорозі назад ні з ким не розмовляйте і навіть не озирайтеся. Після повернення починайте пост, який повинен триває 40 днів (не можна їсти м’ясне, молочне, яйця, не пити спиртне і не вступати в близькість).

Ссылка на основную публикацию