Молитва від привороту допоможе врятувати чоловіка і зберегти сім’ю

Багато відьом і чаклуни споконвіку роблять приворот. Інформація про магічні обряди і тексти змов і привороту давно перестали бути таємницею за сімома печатками. Новачки, які не мають ніякого досвіду в проведенні ритуалів, легко можуть знайти потрібні їм тексти і описи обрядів в книгах або інтернеті. У нинішнє століття скористатися силами магії і приворожити будь-якого чоловіка стало простіше простого.

Молитва від привороту допоможе врятувати чоловіка і зберегти сім' title=

Але не завжди заворожений чоловік буває спочатку самотній. Досить часто у нього є кохана дівчина чи вірна дружина і навіть діти. Мало хто замислюється, здійснюючи приворот, про ту саму суперниці, яка володіє бажаним чоловіком. А адже зазвичай ця нібито суперниця — просто любляча і кохана дружина, яка після відходу чоловіка з щасливої ​​родини кусає лікті і плаче гіркими сльозами.

Ніхто не застрахований від такої ситуації. Але що робити, якщо вона все-таки трапилася з вами? Як захиститися від привороту? Або краще промовчати, проковтнути образу і йти по життю далі, понуривши голову? Хіба ви можете спокійно відпустити чоловіка, який ще вчора душі в вас не чув, до бездушної жінці, що не побоявся зруйнувати сім’ю і залишити дітей без батька? За любов потрібно боротися. І часто єдиним ефективним засобом є молитва від привороту. Тільки вона буде набагато могутніше самого привороту, адже наповниться сильною енергетикою правди, справедливості і вашої щирої любові.

Звернення до Церкви — неймовірно потужний захист від привороту. Церква — неймовірно сильне по благодатній, позитивної, чистій енергетиці місце. Воно може захистити від найстрашніших і руйнівних сил чорної магії.

Для проведення одвороту знадобиться допомога жертви. Зазвичай заворожений чоловік сам відчуває неймовірну тяжкість і навіть біль в душі і бажає скоріше позбутися від неприємних відчуттів.

Протягом рівно сорок днів чоловікові необхідно дотримуватися суворого посту (ніякого м’яса, молочних продуктів, алкоголю) і щонеділі ходити з вами в Церква, молячись і просячи допомоги у Бога і Святих. Після повернення додому кожен раз читайте молитву «Отче наш»:

Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться ім’я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі, так хліб наш насущний дай нам сьогодні; і прости нам провини наші, як і ми пробачаємо винуватцям нашим і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки. Амінь.

Молитва від привороту допоможе врятувати чоловіка і зберегти сім' title=

Спосіб дуже дієвий, але переривати сорокаденний обряд не можна, інакше все потрібно буде починати спочатку.

Якщо чоловік не може або не хоче допомогти в знятті привороту, потрібно діяти поодинці. Для цього сходіть в Церква і купите дві свічки. Одну з них відразу ж поставте за упокій і другу за здравіє. Йдучи, купіть ще дві. Будинки, залишившись на самоті в кімнаті, перехрестите її, перехрестилася самі, попросіть у Господа благословення і допомоги. Запаліть свічки.

Потім повинен бути покладений на стіл будь-який фрукт, який ваш чоловік любить, і прочитана наступна захист від привороту

Знімаю приворот з раба Божого (ім’я). Боже допоможи мені, відверни судженого мого від злої жінки, Поверни мені чоловіка мого і нехай він дорогу до порогу її забуде. Увійдуть слова мої в (назва фрукта) і в ньому так і залишаться. Вільна тепер душа раба Божого (ім’я). Так буде тепер так завжди. Амінь!

Заговорений фрукт потрібно дати з’їсти чоловікові.

Ця молитва від привороту дуже сильна і ефективна. Через сім днів після її прочитання приворот перестане діяти. Коли чоловік до вас повернеться або перестане відчувати дію чорної магії, обов’язково знову підіть до Церкви і так же поставте дві свічки — за здоров’я та за упокій.

Часто буває так, що люблячий і ласкавий чоловік, будучи Приворожений, стає неймовірно запальним і роздратованим. Він не бажає вірити в те, що його причарували, хоча всі симптоми в наявності, не бажає розмовляти, постійно нервує і здається, що навіть ненавидить вас всім серцем.

Не потрібно впадати у відчай. Таким чином діє чорна магія привороту і ваш чоловік сам не розуміє себе, не може контролювати емоцій. Якщо чоловік пішов від вас і ви не можете налагодити з ним контакт, скористайтеся сильної молитвою Кіпріану і Іустинії.

Для проведення обряду приготуйте:

  • Аркуш паперу.
  • Ручку.
  • Три церковні свічки — маленькі, які згорають дотла за 25 хвилин.
  • Пакетик для попелу.

Сядьте за стіл і запаліть на ньому в формі трикутника свічки. На аркуші паперу напишіть слова:

Знімаю наведене магічне приворотне дію з раба Божого П.І.Б. (З того, з кого знімається негатив) і спалюю його на свічках.

Складіть папір вчетверо і покладіть в центр трикутника. Потім уявіть перед собою свого приворожений чоловіка. Представляти потрібно з відкритими очима. Правою рукою знімайте з нього приворот, як павутину, починаючи з голови і закінчуючи ногами. Знімати уявну павутину потрібно, одночасно говорячи слова молитви:

Про святі священномученику Кіпріану і мучениці Юстина! Почуйте смиренному зойку нашому. Бо коли тимчасове житіє ваше мученицьки за Христа померла есте, але духом від нас не відступаєте есте, повсякчас по заповідей Господніх вирушити нас навчаєш і хрест свій терпляче нести нам пособствующе. Се, сміливість перед Христом Богом і Пречистої Його Матері здобули есте. Тому і нині будите молитвеники і заступники про нас недостойних. Будите нам заступниці крепціі, та заступництвом вашим збереженість неушкоджені від бісів, волхвів і від людей злих перебуватимемо війська, що Святу Трійцю: Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

Молитва від привороту допоможе врятувати чоловіка і зберегти сім' title=

Молитву прочитайте тричі і потім спаліть лист на вогні центральної свічки. Коли свічки догорять повністю, зберіть попіл в пакет або коробку і вирушайте на перехрестя. Там потрібно здути попіл не вітер, стоячи до нього спиною. Сдувая попіл, скажіть пошепки слова змови

У чистому полі, на вугор стоять дванадцять вітрів, тринадцятий — вихор. Я раба Божа (ім’я), тобі поклонюся. Пусти тугу тужливу, сухот сухотлівую до рабу Божому (ім’я) в ясні очі, чорні брови, чорну печінку, завзяте серце. Де побачите, тут візьмете, розшукайте, хоч хрещеного, хоч нехрещених, хоч благословенного, хоч неблагословленного. Як риба без води не може жити, так без раби Божої (ім’я) — раб Божий ».

Обов’язкова умова — здувати попіл потрібно вирушати або опівночі, або о дванадцятій годині дня.

Ще дві молитви, які допоможуть врятувати коханого від чар привороту, читаються щодня протягом місяця. Одна з них звернена до Святого Великомученику Кіпріану, який прийняв християнство і відрікся від чаклунства і привороту, виконуваних ним колись.

Угодник святий Божий, помічник і молитовник, святий Кіпріану. Вознеси свою молитву, та захисти від нападів гріховних раба Божого (ім’я). Настав його на шлях істинний, від спокус збережи, визволи від полону бісівського. Прийми від нас вихваляння, так допоможи нам. Щоб все чари чаклунські пішли геть, всі справи нечисті пройшли повз нього. Збережи і допоможи повернути його колишнього. Амінь!

Друга молитва теж дуже сильна саме проти чорної магії.

Захисти і збережи мене, Всевишній Господь Бог, від капостей Антихриста, украй мене від мереж його. Допоможи і своєму коханому рабу Божому (ім’я). Дай і йому бути твердим і сильним, протистояти спокусам і велінням Антихриста. Та не відрікся ми від імені православного. Пощади нас в годину Суду Твого. Амінь!

Молитва — це завжди дієвий захист від привороту. Вона очищає серце і душу, допомагає заспокоїтися і зосередитися. Молиться відкрито, щиро і проникливо завжди дається те, про що він просить.

Ссылка на основную публикацию