Молитва від нав’язливих думок в голові

Молитва від нав' title=

Все про релігію і віру — «молитва від нав’язливих думок в голові» з докладним описом і фотографіями.

Тривога, нічні страхи, нав’язливі думки — кожна людина відчував це. Ще в давнину люди знали, що найдієвіший засіб проти душевного неспокою і поганих помислів — молитва.

Перебуваючи в душевному сум’ятті, важко буває підібрати слова. У цьому випадку використовують готові тексти, складені відлюдниками, що жили у відокремлених місцях, де страхи і тривога діють з особливою силою.

Їх молитви — вірний засіб позбуватися від фобій, тривожних станів, бентежачих душу думок.

Сильна молитва від страху і тривоги — Давидові псалми.

Цар Давид, що жив в дохристиянський час на землі нинішнього Ізраїлю, терпів гоніння від рідного сина Авесалома, також бажав царювати. Одного разу, ховаючись від погоні, Давид написав псалом «Господи, чому множаться мої вороги?». Поки цар молився, його вороги були переможені силою Бога, без застосування зброї.

Давидову молитву і зараз щодня можна чути в православному храмі на вечірньому богослужінні.

Преподобний Амвросій Оптинський рекомендував це молитовне читання, щоб зруйнувати злі наміри ворогів, але самим своєї провини. Під час сильного збентеження можна прочитати весь псалом, або вимовити окремі фрази, які підходять до ситуації.

Молитися можна і на слов’янському, і на російській мові.

До кожної людини час від часу підходять похмурі думки. Начебто нічого не сталося, а серце терзають паніка, передчуття біди. У цих випадках звертаються до Богородиці.

Довгий час провела вона в тривожному очікуванні нещастя, яке повинно було трапитися з Її Сином, Христом. Її допомога сильна в схожих ситуаціях, що відбуваються з людьми.

У 8 столітті жив грецький монах Феостерікт, який страждав нападами побоювання і занепокоєння. Щоб позбутися від них, Феостерікт склав для молитовної допомоги Канон Богородиці, «читається в душевної скорботи і при важких обставинах».

Це сильна молитва від нав’язливих думок, що породжують фобії, друкується в будь-якому молитовнику.

Читаючи канон кожен день, віруючі дійсно позбавляються від боязні, тривоги і занепокоєння.

Співаємо ВО ВСЯКОЇ СКОРБОТИ душевних і при важких обставинах

Творіння Феостірікта ченця

Ірмос: Воду пройшовши яко сушу, і егіпетскаго зла уникнувши, ізраїльтянин вопіяше: Визволителю й Богові нашому співаймо.

Приспів: Пресвятая Богородице, спаси нас.

Багатьма вміст напастьмі, до Тебе вдаюся, спасіння шукаючи: про Мати Слова і Діво, від тяжких і лютих ма спаси.

Страстей ма бентежать прілозі, многаго зневіри ісполніті мою душу; вмираючи, Отроковице, тишею Сина і Бога Твого, Всенепорочная.

Слава: Спаса породила Тебе і Бога, молю, Діво, визволитися ми лютих; до Тебе бо нині прибігаючи, простягаю і душу і помисли.

І нині: Недугующа тілом і душею, відвідування Божественного і промислу від Тебе сподоби, єдина Богомати, яко благая, Благого ж Батько.

Ірмос: Небесного кола Верхотворче Господи, і Церкви Творець, Ти мене підтримай в любові Твоїй, бажань краю, вірних утвердження, едине Человеколюбче.

Предстательство і покрив життя мого вважаю Тебе, Богородице Діво: Ти мя окорм до пристановища Твого благих винна, вірних Утвердження, єдина Всепетая.

Молю, Діво, душевну збентеження і печалі моєї бурю разоріті: Ти бо, Богоневестная, Начальника тиші Христа народила єси, єдина Пречиста.

Слава: Благодійника породила добрих віновнаго, благодіяння багатство всім виливаючи: вся бо можеш, яко сільнаго в фортеці Христа породила, Богоблаженная.

І нині: лютими недуги і болючими пристрастями катували, Діво, Ти

ми допоможи: зцілень бо невичерпний Тебе знаю Скарб, Пренепорочна, неіждіваемое.

Моління тепле, і стіна необоримая, милості істочніче, світові пристановище, старанно взиваємо до Тебе: Богородице Владичице, попередньо, і від бід визволи нас, єдина незабаром заступництво.

Ірмос Почув я, Господи, перегляду Твого таїнство, разумех діла Твої, і прославив Твоє Божество.

Страстей моїх збентеження, керманича породила Господа, і бурю утиши моїх гріхів, Богоневестная.

Милосердя Твого безодню прізивающу подай мені, Яже Благосердаго породила, і Спаса всіх співаючих Тя.

Наслаждающеся, Пречиста, Твоїх обдарувань, подяки оспівуємо спів, ведуще Тебе Богоматір.

Слава: На одрі хвороби моєї й немочі нізлежащу ми, яко боголюбивим, допоможи, Богородице, єдина Приснодіви.

І нині: Надію і твердження, і порятунку стіну нерухомості, імущі Тебе, Всепетая, незручності всякого позбавляємося.

Ірмос Просвіти нас повелении Твоїми Господи, і силою Твоєю високою Твій світ подай нам, Чоловіколюбче.

Виконай, Чистий, веселощів серце моє, Твою нетлінну що дають радість, радість найвищу породила Віновнаго.

Борони нас від бід, Богородице Чистая, вічне породила Позбавлення, і Мир, всяк розум переважно.

Слава: Дозволь імлу гріхів моїх, Богонареченої, просвітою Твоєї світлості, Світло породила Божественний і Предвічний.

І нині: Зціли, Чиста, душі моєї немочах, відвідування Твого сподобльшеіся знайде, а молитвами Твоїми подай мені.

Ірмос: Молитву протоку до Господа, і Тому сповіщу печалі моя, яко зол душа моя наповнилася, і життя моє до аду наблизилося, і молюся яко Іона: від тління, Боже, виведи мене.

Смерті і попелиці яко спас є, Сам Ся видавши смерті, тлінням і смертю моє єство ято колишнє, Діво, моли Господа і Сина Твого, ворогів лиходійство ма избавити.

Предстательніцу Тебе живота вем, і берегинею тверду, Діво, і напастей решащу поголоски, і податки бісів отгоняющу; і молюся завжди, від попелиці пристрастей моїх избавити ма.

Слава: Яко стіну притулку стяжахом, і душ всесовершенное порятунок, і простір в скорботах, Отроковице, і просвітою Твоїм повсякчас радіємо: про Владичице, і нині нас від пристрастей і бід спаси.

І нині: На одрі нині немощствуяй лежу, і несть зцілення тіла мого але Бога і Спаса світу, і Ізбавителя недуг породила, Тобі молюся Благой: від попелиці недуга підведи мене.

Предстательство християн непостидное, Клопотання до Творця непорушне, не погорди грішних молінь гласи, але попередньо, яко Блага, на допомогу нас, вірно Тебе співають: прискорить на молитву, і попильнуйте на умоленіе, предстательствующі повсякчас, Богородице, хто поважає Тя.

Ірмос: Від Іудеї що дійшли отроки, у Вавилоні іноді, вірою троического полум’я Пещное попраша, співаючи: отців Боже, благословен єси.

Наше спасіння якоже захотів єси, Спасе, устроіті, в утробу Діви вселився єси, Юже світу Предстательніцу показав єси: батько наших Боже, благословен єси.

Волітеля милості, Його ж народила єси, Мати Чистая, умоли визволитися від гріхів і душевних нечистоти вірою кличуть: батько наших Боже, бла-Богослов’я єси.

Слава: Скарб порятунку і джерело нетління, Тебе породила, і стовп утвердження, і двері покаяння, які закликають показав єси: батько наших Боже, благословен єси.

І нині: тілесні слабкості і душевні недуги, Богородице, любов’ю тих, хто приступає до крові Твоєму, Діво, ісцеліті сподоби, Спаса Христа нам породила.

Ірмос’: Царя Небесного, що Його співають ВОІ ангельські, хваліть і прославляйте по всі віки.

Допомоги яже від Тебе требующія не погорди, Діво, співаємо і звеличуючи Тебе на віки.

Немочах душі моєї ісцеляеші, і тілесні хвороби, Діво, та Тя шаную тих, хто, Чистий, на віки.

Слава: зцілення багатство ізліваеші вірно співаючим Тебе, Діво, і висунені невимовне Твоє Різдво.

І нині: напасти Ти підступу отгоняеші, і пристрастей знаходиться, Діво: тому Тебе співаємо по всі віки.

Ірмос: Воістину Богородицю Тебе сповідуємо, порятунок Тобою, Діво Чистая, з безплотних лики Тебе велічающе.

Тока сліз моїх не відвернувся, Яже від усякого особи всяку сльозу от’емшаго, Діво, Христа породила.

Радості моє серце виконай, Діво, Яже радості Ти прийняла виконання, гріховну печаль потребляющі.

Притулок і заступництво до Тебе вдаються буди, Діво, і стіна непорушна, притулок ж і покрив і веселість.

Слава: Світу Твого зарямі просвіти, Діво, морок незнання отгоняющі, благовірний Богородицю Тебе висповідатися.

І нині: На місці озлоблення немочі, смірівшагося, Діво, зціли, з нездорового во здравіє претворяющі.

Буває, що тривожність настільки сильна, що немає сил на довге читання.

У цих випадках допоможе багаторазове повторення короткої молитви «Пресвята Богородице, спаси мене» або спів «Царице моя Преблагая»:

Кожна людина відчуває страх перед смертю з кількох причин:

  • невідомість самої події;
  • боязнь залишити дітей або близьких без допомоги;
  • небажання втратити насолод життя.

Всі вони походять від невіри в волю Божу. У такі хвилини допомагає молитва від страху і тривоги, викликаної очікуванням смерті.

Схожі стану відчували багато святих.

Преподобна Марія Єгипетська мучилася страхом смерті, живучи 17 років в повній самоті, в пустелі, поки Сама Богородиця не позбавила її від душевного збентеження. Мученик Воніфатій, любив за життя різні насолоди, без сумніву пішов на смерть, коли справа торкнулася сповідання віри в Христа.

Цих святих можна просити про допомогу своїми словами або спеціальними проханнями:

Коли день хилиться до вечора і навколишнє оточення стає погано помітною, вразливої ​​людини долають уявні страхи. Особливо до цього схильні діти: їх уява малює чудовиськ під ліжком або привидів за вікном.

Дієвою молитвою від нічних страхувань, породжуваних бісами, є псалми Давидові «Да воскресне Бог» і «Живий у допомозі Вишнього».

Перший з них закликає Бога для відігнання ворогів — злих духів, а другий розповідає про безтурботного життя того, хто завжди сподівається на допомогу Божу.

У хвилини особливого занепокоєння і нервового напруження добре читати короткі молитви, заспокійливі почуття:

  1. Господи Ісусе Христе, помилуй мене грішного (грішну).
  2. Пресвятая Богородице, спаси мене.
  3. Святий (ім’я), моли Бога за мене.

При цьому можна перебирати чотки, що допомагає зосередитися і заспокоює нерви.

Молитва — НЕ магічне заклинання, а свідоцтво віри людини Богу.

Просячи допомоги Бога і святих, потрібно намагатися і самим жити за заповідями Божими. Тоді душевні занепокоєння, фобії, нав’язливі думки і страхи підуть без повернення, і кожна подія життя буде приносити радість.

Молитва від нав' title=

Чому людина може бути обуреваем поганим думками? Як від них захиститися? Адже найстрашніший пекло — це той, що людина сама для себе будує в своїй голові.

Погані думки можуть мати найстрашніше і трагічне значення для людини, адже намір — вже дуже багато.

Найрізноманітнішими причинами може бути викликана та чи інша думка, чи не так? У будь-якому випадку (віримо ми чи ні, хочемо чи не хочемо) на наш грубий, тілесний світ, впливають у величезній кількості духи, мешканці світу тонкого.

Будь-нав’язлива негативна, важка дума може бути плодом навіювання, отриманого від лукавого.

Зневіра, за словами святого преподобного батюшки Серафима Саровського — найстрашніший гріх, бо воно — корінь інших гріхів, кожного окремо і всіх разом. Дійсно, чого не зробить людина в стані депресії?

Сила віри — спасіння душі

Той, хто щиро вірить в Господа і сподівається на Його святу допомогу, і може щиро читати молитву для захисту від поганих думок, надійно захищений від будь-якого зла. Бог бачить щире старанність Своїх чад, і позбавляє від підступного смутку і внутрішнього озлоблення. Є безліч молитов, які допомагають саме від цього незначного на перший погляд гріха — ну буває у всіх поганий настрій, здавалося б, нічого гріховного тут немає.

Але неуважне ставлення до своєї душі не проходить безслідно — якщо Ви відчули перші ознаки відвідування Вас поганими думками — просите Бога захистити Вас від них перш навіть, ніж від інших бід. Якщо Ви залишаєтеся в такому стані, трапитися може все, що завгодно — найстрашніші і нереалістичні сценарії стануть дійсністю так, що Ви навіть і не помітите сталися змін в собі самому.

Дотримуйтесь душу свою в чистоті, біжіть всякого зла і гріха, але особливу увагу приділяйте, особливі зусилля прикладайте для позбавлення від поганих, нав’язливих, негативних думок. Адже саме від духовна чистота захищає істинно віруючого від підступів зла.

Православні християни для порятунку від нав’язливих, поганих думок, використовують, за порадою батюшки Серафима, Саровського Чудотворця, дві молитви — найпростіших, зрозумілих і доступних кожному. Ними легко замінити будь-яку негативну думку, мучающую Вас, вони дисциплінують розум, допомагають краще концентруватися.

Називається вона «Ісусова молитва», і може бути, крім повного варіанту, виражена лише двома словами: «Господи, помилуй!». Якщо молитву читати постійно, то молитися Ви починаєте навіть на рівні підсвідомості, а значить, Ви захищені від негативних нав’язливих думок на всіх рівнях, і крім того — виконуєте заповіт апостола Павла, який сказав: «Моліться без перерви!».

Крім того, старець Серафим радив читати молитву від усякої скверни, звана також молитвою Святої Трійці. Самого Бога ми запрошуємо під покров нашого серця, щоб Він очистив житло нашого духу від усякої скверни — як псування, так і просто негативних, нав’язливих і поганих думок.

Як захищатися від поганих думок?

Є величезна кількість нехристиянських (відверто язичницьких, чаклунських, сатанинських) обрядів і змов. Не всяка молитва від поганих думок корисна нашої душі. Молитва Богу — спілкування з самим Творцем, а не змова і не заклинання, важливо не змішувати поняття, і завжди їх розрізняти.

Не можна в ритуалах і обрядах, спрямованих на захист від негативних нав’язливих думок і поганих прагнень, застосовувати церковні атрибути: водохресну воду, воскові свічки, просфору.

Потрібно використовувати дані нам від Господа кошти гідно, і не робити нових гріхів, намагаючись позбутися від тягаря гріхів колишніх.

Водохресна вода рятує від зневіри, будучи випита з вірою і благоговінням, а не через особливих слів, сказаних над нею. Свічку можна запалити, якщо Ви хочете поговорити з Богом, помолитися Йому, попросити про допомогу і сприяння в боротьбі з гріхами і невеселими думками. Проскуру можна їсти натщесерце для освіти розуму і очищення помислів.

Кожне засіб, пропоноване Святий Матір’ю Церквою — добре і актуально, може і повинно бути застосоване, але не варто ставитися до нього, як до панацеї або магічного амулетові. Кожне звернення до Бога має бути щиро і чуйно, в інших випадках ці звернення не подіють, а тільки занурять Вас глибше в Ваші негативні, погані і нав’язливі думки.

Молитва від нав' title=

У моїй родині сталося горе. В голову раз у раз лізуть погані думки. Не знаю чим все це закінчиться, але буду сподіватися, що все буде добре з Божою поміччю і молитвами. Ніколи особливо не вірила ось в такі ось молитви, але коли трапляється в сім’ї що щось недобре, молитви й надія на Всевишнього найближче. Є багато молитов, але не всі запам’ятовуються швидко, а ця молитва проста і сподіваюся дуже допоможе, захистить від непотрібних думках, які постійно лізуть в голову.

Молитва від нав' title=

Я Равіль мені 16 років мені часто приходять погані думки про бога в тому що я його обзиваю, але насправді я цього не роблю я ходив до психолога, кілька разів ходив до церкви, пив святої води пробував думати про щось інше та й загалом як тільки іноді приходить думка про бога то обов’язково буде те що я обзиваю його поганим словом.Как з цим боротися? Допоможіть мені пожалуйста.Я вірю в бога і майже кожен день прошу його про допомогу.

Молитва від нав' title=

Равіль, у мене теж таке буває і мені теж потрібна допомога Бога.У мене такі ж проблеми кака і в тебе і я теж дуже хочу від них ізбавіться.Да допоможе нам Бог …

Молитва від нав' title=

А мені приходять думки що я народився не того статі …. З жінками я давно не зустрічаюся, мене все засмучує і не хочеться жити … .Хто небудь стикався з цими проблемами? Пишіть на ящик [email protected]

Молитва від нав' title=

Господи помилуй мою душу! слава батька і сина і святого духу і нене і повсякчас, і на віки віків Амінь, СЛАВА ТОБІ БОЖЕ НАШ!

Молитва від нав' title=

здраствуйте всім! у мене у моєї нареченої теж саме як ніби їй пріхордят думки погані про святі місця і про бога що чорт обзиває і у неї починається психічні розлади якщо є слушна порада пишіть на [email protected] може є ритуали або заклинання або ще сильніше молитви пишіть відповім всім

Молитва від нав' title=

Щоб позбутися від поганих думок в голові, читайте православні молитви.

Тяготи життя, невирішені проблеми і негаразди турбують нас у вигляді хвилюючих образів.

Погані думки безпосередньо пов’язані з тими обставинами, які мають місце у Вашому житті.

У вільний від турбот час, читайте православні молитви, звернені до святих угодників.

Запаліть 3 свічки.

Поруч поставте ікону Ісуса Христа, Миколи Чудотворця і Блаженної Стариці Матрони Московської.

Дивлячись як жевріє полум’я, уйміте свої погані думки за допомогою молитовних слів:

,,Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Очисти мене від думок гнітючих, та визволи від гріхів проклятущу. Нехай тривога швидше вгамується, в скорботних думках душа не зайде. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

,, Чудотворець Миколай, Божий Угодник. Про дитину я в думках страждаю, дуже погано, коли засинаю. В голові занепокоєння гніздиться, нехай воно швидше розчиниться. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

,,Блаженна Стариця, Матрона Московська. В голові моїй думки тривожні, та проблеми життєві складні. Відведи все погане з душі, жити по вірі ти мені накажи. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

Усередині хреститеся і задуває свічки.

Живіть в православному смиренні, тоді і погані думки поступово згинуть з голови.

Молитва від нав' title=

Коли важко на душі і хочеться плакати, Вам допоможуть молитви від скорботи.

Від суєти, втрат, розлучень і чвар, Ви виснажує, реагуючи на світ тяганиною і сльозами.

Кращим рішенням буде зміцнити свою віру за допомогою православних молитов.

Запаліть 3 свічки.

Поруч поставте ікону Ісуса Христа, Миколи Чудотворця і Блаженної Стариці Матрони Московської.

Покайтеся перед Господом Богом, пригадавши всі гріхи.

В цю мить, Вам знову захочеться плакати, але це вже сльози очищення.

Приступайте до читання молитов, які допомагають душі знайти благодать і спокій.

,,Блаженна Стариця, Матрона Московська. Лікуєш ти душі, що тяжко ридають, за те, що раби про гріхах забувають. Утри мої сльози, що в скорботі струмують, уймі всі негаразди, що в житті гніздяться. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

,,Чудотворець Миколай, Захисник і Спаситель. Ми молимося тобі, коли стогнемо, часом, в душевних муках гинемо. Від сліз скорботних, ти мене визволи, як заблуджуся, на вірний шлях настав. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

,,Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Прости мене, що плачу від негараздів, не бачачи поруч праведний народ. За тяжкість, що в гріховності несу, з очей стираю гірку сльозу. Помилуй, Боже, віру укріпи, святий водицею душу покропи. Хай буде воля твоя. Амінь. »

Молитва від нав' title=

Кожну молитву читайте по 3 рази, з захватом дивлячись на святі образи.

Ссылка на основную публикацию