Молитва в дорогу і подорож Миколі Чудотворцю

Інформаційний сайт про ікони, молитви, православні традиції.

«Спаси, Господи!». Спасибі, що відвідали наш сайт, перед тим як почати вивчати інформацію, просимо підписатися на нашу групу Вконтакте Молитви на кожен день, нас вже більше 50 000 чоловік. Ще одне, що б не відбувалося у вашому житті: біда, хвороба, смуток, злість, гнів, несприятливі обставини, ПАМ’ЯТАЙТЕ, ви не самотні, з вами Бог і він вас любить такими, якими ви є! Моліться Богу. Господь все владнає. Ангела Хоронителя Вам!

Незалежно від засобу пересування кожна поїздка або подорож пов’язані як з барвистими і приємними враженнями, так і з ризиком або переживаннями в дорозі з різних приводів. А молитва Миколаю Чудотворцю в дорогу захищає віруючих і допомагає їм подолати всі свої страхи.

Молитва в дорогу і подорож Миколі Чудотворцю

На жаль, на сьогоднішній день ще не придумали спосіб телепортації, за допомогою якого можна переміститися в будь-яке місце за допомогою думки. Ось людина і стикається з труднощами, коли потрібно просити про допомогу в подорож.

Найменшою неприємністю може бути невелика поломка транспорту. Та й то, вона найменша, якщо це не літак на висоті до 10 тисяч метрів або не судно, який зламався посеред безмежного океану.

А швидкість їзди в даний час в рази збільшує небезпеку на дорозі. Зведення ДАІ жахають кількістю аварій, які відбуваються кожен день. Небезпека там, де її не чекаєш.

З молитвою в дорогу на літаку Миколі Чудотворцю заспокоїть тривогу під час перельоту, молитва в дорогу на автомобілі обдарує божественної захистом в шляху для автомобіліста.

Чому звертаються про допомогу в дорозі до Святого Угодника?

Вся справа в тому, що ще молодий Микола плив на кораблі зі свого рідного міста Миру до Візантії. Раптом морська стихія розбушувалася, і на корабель обрушився жахливий шторм. Під час цього природного явища Святої Угодник і відкрив в собі Божий Дар.

Він за допомогою молитви зміг приборкати стихію і врятувати життя моряків. З того часу його по праву вважають захисником мандрівників і моряків. А протягом багатьох століть тисячі матерів звертаються до нього з молитвою в дорогу дітям, тисячі дружин проводжають своїх чоловіків і тисячі людей просять захистити їх в далекому шляху. Він завжди піклується про які подорожують в дорозі людей.

Правила вознесіння молитви перед дорогою або в подорожі

  • Найкраще перед далеким подорожжю відвідати храм і помолитися перед образом Святого;
  • Якщо такої можливості немає, то можна звернутися до Угодника будинку перед його образом. Для цього потрібно запалити три свічки і прочитати три рази молитву Миколі Чудотворцю в подорож:

«О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику, і всюди в скорботах швидкий помічнику! Помози мені грішному і смутному в цьому сем житії, умоли Господа Бога дарував ми залишення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї, у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити ма повітряних митарств і вічних мук: так завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостиво предстательство, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

  • Також за подорожнього може помолитися близький або рідна людина;
  • Рекомендується взяти в подорож акафіст Святителя Миколи;
  • Пам’ятайте, що віра ваша повинна бути щирою, сильною і справжньою;
  • Якщо не знаєте тексту молитовного звернення — моліться своїми словами і допомогу понад неодмінно прийде.

Береже вас Господь!

Дивіться ще й відео молитву в дорогу:

Ссылка на основную публикацию