Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися Богу

Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися БогуУ житті людини трапляються неприємності, конфлікти і біди, коли єдиним дієвим способом полегшити душу і знайти рішення є молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації. Священні розмови з Господом і Святими здатні зміцнити віру людини, подарувати надію та знайти рішення проблеми. У важкі періоди молитися потрібно щодня, і допомога не забариться.

Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися БогуПерший помічник у важких ситуаціях — Господь. Багато православних бояться турбувати Всевишнього по дріб’язковим справах, це неправильно. Господь все бачить і знає, але ніколи не нав’язує свою волю, він чекає звернення самої людини. Читати молитви до Всевишнього можна не тільки в скрутних життєвих обставинах, важливо регулярно вимовляти подяки молитви і радіти тому, що маєте.

Сильна молитва про допомогу в житті до Господа звучить так:

«Господи, ти притулок моє і захист моя, то я маю надію я на тебе. Визволи мене про тенет птахолова, від виразки згубною. Украй мене крилом своїм, ти щит мій і огорожу моє. То не буду боятися я стріли, немочі, хвороби, жахів ночі. Упаду біля тебе і наближуся до тебе, тільки б бачити відплата твоє. Убережи мене від зла і житло моє від негоди, пішли на землю Ангела, охороняти мене. Молю тебе і прославляю, довгі дні насичую вірою і молю про порятунок життя моєї. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. амінь »

Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися БогуПресвята Богородиця здатна вирішити будь-яку важку ситуацію, будь то хвороба дитини, ваша хвороба або інша безвихідна ситуація. Богородицю в народі прозвали «скора помічниця», будь-яке прохання, звернена до неї, незабаром дозволяється позитивно. За це Богородицю дуже люблять і шанують, їй складають псалми, служать канони і зводять храми.

Молитва про дозвіл складної ситуації до Пресвятої Богородиці має такі слова:

«О, Богородиця, Многоскорбная Мати Божа, яка прийшла на землю для очищення її від безлічі страждань. Прийми мої хворобливі зітхання і збережи нас під дахом своїм. Допоможи нам і спаси нас молитвами своїми, так досягнемо ми Царства Небесного і будем співати хвалу Всевишньому, завжди і нині і на віки віків. Амінь ».

Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися БогуЗ давніх часів люди у важких ситуаціях йшли в храм і просили допомоги у мучеників, які прожили життя молячись за спасіння всього людства. Саме тому можна побачити образи багатьох старців нанесених іконописцями поруч з Христом і Богородицею. серед святих шанованих православною вірою, церква виділяє:

  • Матрону Московську.
  • Миколи Угодника.
  • Святого Трифона.

Короткі молитви цим святим допоможуть вам впоратися з будь-якою важкою ситуацією і подарують спокій вашій душі.

Молитва про допомогу в скрутній ситуації Матрони Московської має такі рядки:

«Стариця Блаженна Матрона, побач мої сумніви і біль, прошу про жодному не покинь мене в шляху моєму. Коли я в безвір’я, зігрій душу, гріх убий мій молитвою праведного. Без допомоги твоєї проблем мені не вирішити, я каюсь, що по життю я в труднощах блукаю. Допоможи Матрона Блаженна, прийди до Всевишнього і проси допомоги у нього, зміцнення віри моєї, прощення гріхів моїх. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа ».

Молитва на вирішення ситуації Миколі Чудотворцю:

«Угодник Божий, Чудотворець Миколай допоможи мені, отсей лиходіїв і визволи від втрати і скорботи. Я з вірою зустрічаю біди і труднощі. Надіюсь на допомогу твою, прошу заступництва, молюся тобі, Господа прогнівити боюся. Допоможи, мені рабу Божому, попроси милості для мене і порятунку. На все воля Божа».

Молитва мученику Трифону при труднощах в житті:

«О, мученик Трифон швидкий помічник для всіх, почуй мене, недостойного раба (ім’я). Будь мені помічником і прожени лукавих бісів, до Царства Небесного мене проводь, ти нині стоїш перед престолом Господа, щоб сподобив він свій погляд на рабів своїх і вкриє нас від бід і лиха. На все воля Господа. Амінь ».

У важкій життєвій ситуації, якщо хворіють близькі або діти, при проблемах на роботі дуже допомагає читання псалмів, які можна знайти в кожному псалтирі. Священики, мають своє ставлення до читання псалмів, вони вважають за краще читати їх кожен день, а не при скрутній ситуації.

Читання псалмів при неприємності:

  • Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися Богу7 — допомагає прийняти труднощі і протистояти їм, допоможе знайти вірні кроки до вирішення проблем;
  • 11 — утихомирює обурення і злість людську;
  • 19 — допомагає бездітним подружжям знайти заспокоєння;
  • 21 — при пожежах та інших бідах з майном;
  • 47 — зміцнює віру і дарує надію при пограбуваннях і руйнування;
  • 57 — допомагає згладити напружену обстановку і закличе допомогу «Всевишнього»;
  • 59 — для контакту з начальником;
  • 70 — допоможе знайти вихід з конфлікту, налагодити відносини з колегами;
  • 102 — щоб відновилося здоров’я.

Молитва про допомогу у важкій життєвій ситуації: кому читати, тексти, як правильно молитися БогуБагато людей не знають, як правильно читати молитви і чи можна просити Господа про дозвіл повсякденних проблем. Віруючі люди завжди хрестилися і читали молитви перед початком будь-якої справи, щоб робота кипіла і все удавалось. Згідно православним традиціям молитися слід вранці та ввечері, а також перед прийомом їжі.

Читати молитви бажано в храмі, там вони мають найвищу силою, але при щоденному розмові з Богом можна молитися вдома перед іконою Господа або святого, до якого ви звертаєтеся.

Вголос читаються спільні молитви, протягом дня молитви можна читати про себе пошепки.

Найважливіше — правильний настрій. Молитовне звернення не повинно зводитися до простого повторення слів, таке прохання нічого не пробуджує в душі і навряд чи буде почуто Всевишнього. Тому перед початком священного розмови потрібно уважно прочитати текст, перейнятися благим настроєм. Не буде ніякого результату від молитов, якщо ви сприймаєте їх як обов’язок, яка для вас тягарем.

Розмова з Богом повинен викликати радісний настрій, відчуття, що Господь вас любить і завжди готовий відгукнуться на ваше прохання. Перед молитвою забудьте всі свої мирські проблеми, дозвольте умиротворення увійти в вашу душу, відкрийте серце і попросіть підтримки згори.

Встаньте перед іконою, перехрестилася тричі, вклоніться образу і неквапливо приступайте до читання молитви. Можливо, в початку вашу увагу буде розсіяно, думки путани, не лякайтеся — коли ваша віра зміцніє, ви навчите молитися не відволікаючись. Проявляйте наполегливість і завзятість щодня, тоді ваші прохання дійдуть до Всевишнього.

Ссылка на основную публикацию