Молитва Ісуса Христа, як сильний засіб від псування і чаклунства

Молитва Ісуса Христа, як сильний засіб від псування і чаклунства

У православних писаннях можна знайти молитву на будь-який випадок життя, яка зможе заспокоїти душу, захистити людину від впливу демонів, зцілити від недуги або направити по правильному шляху.

Деякі з них звернені святим і мученикам, ангелам зберігачам, Богородице. Але що може бути сильніше, ніж звернення до самого Господа Бога? Нічого. Ось тільки потрібно дуже сильно постаратися, щоб він вас почув.

У цій статті я розповім, що потрібно зробити, щоб сам Всевишній почув ваші благання і виконав прохання.

Ісусова молитва, як спосіб покаятися в своїх гріхах

У більшості випадках батьки просто не можуть відмовити своїм дітям в їх проханнях і навіть вимоги. Тому, якщо ви хочете щоб сам Господь бог почув ваші благання, спробуйте звернутися через його сина, Ісуса Христа. Як це зробити?

Для початку покайтеся в своїх гріхах. Зробити це можна двома способами:

  • піти на сповідь до священика
  • прочитати Ісусову молитву

Исповедь в храмі або церкви доступна не кожному через місця проживання. А Ісусову молитву можна вимовляти в будь-який час дня і незалежно від того, чим займається людина.

Промовляючи святі слова, ми визнаємо перед Богом свої помилки, просимо вибачення за це і молимо допомогу впоратися з тими нещастями, які на нас звалилися. Саме з цієї молитви потрібно починати всі свої молитовні ритуали:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене, грішного

Вимовляти цю фразу необхідно безперервно протягом декількох хвилин пошепки або про себе.

Якщо ви зіткнулися з таким явищем, як псування, пристріт або чаклунство, можете звернутися за допомогою до Сина Божого. Але робити це потрібно правильно.

  • Звернення до Ісуса необхідно проводити наодинці з собою. Ніхто, навіть найближчі люди не повинні бути присутніми в цей момент в приміщенні разом з вами.
  • Вивчіть молитву напам’ять. Це посилить магію слів, які допоможуть позбутися від псування. Можливо, у вас дуже погана пам’ять — перепишіть текст молитви на чистий білий аркуш і використовуйте його під час ритуалу.
  • Вимовляти слова молитви слід пошепки з почуттям впевненості. Правильне виконання цього пункту істотно впливає на силу дії змов.

Це досить прості правила, які необхідно виконати для отримання бажаного результату.

А тепер перейдемо до ритуалів, які допоможуть позбутися від псування і пристріту.

Молитва, яку я хочу вам запропонувати, відноситься до ранкових ритуалів. Якщо ви страждаєте від незрозумілого захворювання, відчуваєте на собі вплив сторонньої негативної енергетики, то слід починати свій день саме з цієї молитви:

Син Божий, Господь Ісус Христос! Захисти мене Святими ангелами, святими помічниками, молитвами Богородиці, Матері всього, животворящим Хрестом. Захисти мене силою святого Михайла і святих пророків, Іоанна Богослова, Кипріяна, преподобного Никона і Сергія. Боронь мене, рабу Божу (ім’я) від лихослів’я ворожих, від чаклунства і зла, лукаво насмішок і чародійства, щоб заподіяти зла ніхто не зміг. Світлом сяйва Твого, Господи, бережи мене вранці, ввечері і вдень, Силою благодаті відверни від мене все погане, Видали нечестя по напуття Диявола. Хто зло мені робив, із заздрістю дивився, нехорошого бажав, Тому нехай все назад повернеться, від мене хвацько піде. Амінь!

Ця молитва настільки сильна, що допоможе позбавити від псування, пристріту і хвороб будь-якого хрещеного людини. Крім того, її можна використовувати в інтересах близького вам людини, яка страждає від впливу демонів, але не згоден звертатися за допомогою до фахівців.

Більшість молитов потрібно читати безпосередньо в церкві або храмі. Найкраще це робити до початку служби. Але принадність цієї ранкової молитви в тому, що її можна читати перед іконами у себе вдома і від цього сила святих слів не зменшиться. Просто щоранку тричі скажіть її текст, який заздалегідь вивчили або переписали на білий і чистий аркуш паперу.

Ще один момент, на який необхідно звернути увагу — це скільки днів виконувати даний ритуал. Конкретних термінів не існує і для кожної людини вони індивідуальні. Але в середньому, хрещеному людині знадобиться молитися щоранку протягом місяця.

Заговорена або освячена вода використовується в багатьох церковних або чаклунських ритуалах. Тому я хочу вам запропонувати дуже простий ритуал, щоб заговорити воду, яку можна використовувати в боротьбі з псуванням.

Для проведення ритуалу знадобитися свята вода. Якщо з якоїсь причини роздобути її немає можливості, то використовуйте воду зі звичайного водогону. Але попередньо вона повинна відстоятися в темному місці протягом 3-х днів.

Воду після змови можна використовувати для вмивання, додавання в їжу або напої. Тому наберіть в ємність потрібного обсягу підготовлену воду і прочитайте над нею 7 разів молитовні слова:

На острові далекому, на острові зеленому, що посеред моря, за океаном, Зростає дуб величезний, росте дерево сильне, а під деревом цим Джерело зі святою водою варто. У джерелі вода-водиця чиста і цілюща, Від усіх хвороб і недуг зцілює вона. Набирає її сам Ісус Христос для нас смертних, нам на допомогу. Силою своєї Він водицю ту заряджає, добром і всім хорошим супроводжує. Наберу я, раб Божий (ім’я) водиці тієї чистої, Щоб очистити тіло моє, душу мою, Та найбільше мене від псування та пристріту, Захистити себе від людей заздрісних, від очей глазлівих, Від чаклунства чорного, від рук нехороших. Як вмиюся я тієї водицею, так все нечисте і піде з мене, В дірку чорну кане, до тих, хто побажав, повернеться. І в намірах моїх мені Сам Господь Бог допоможе, Захисником моїм буде, помічником і наставником. Амінь!

Тепер вмийтеся цією водою і скажіть:

Як сказано — так і здійсниться!

Якщо вам потрібно позбутися від псування і її наслідків, то повторюйте весь ритуал кілька разів на тиждень. Не припиняйте це робити до тих пір, поки не відчуєте полегшення, як фізичне, так і духовне — це явна ознака того, що псування зникла.

Якщо ж вас налякали страшилками про жахливі смертях через проклять і хочете захистити себе від чаклунства, тоді повторюйте ритуал раз на місяць.

Що стосується вплив псування і пристріту на маленьких дітей, то навести порчу на дитину можна тільки через його матір, а ось наврочити малюка дуже легко. З цим відмінно справляються навіть самі батьки, не підозрюючи, що навіть уявне захоплення або обурення на адресу дитини може стати причиною пристріту.

Якщо ви помітили, що дитина стала неспокійною, погано їсть і спить, вередує — велика ймовірність того, що на ньому пристріт. Позбутися від цієї напасті допоможе проста молитва Ісуса Христа, яку мама чи бабуся малюка повинні вимовити тричі. При цьому дитину потрібно тримати на руках:

Ісусу Христу я слово моє направляю, Захисти дитино моя рідненька від ока нехорошого, Від сильної похвали та від заздрості, Убережи дитинку від людей сторонніх, Спокій йому поверни та спокій. Амінь!

Після цих слів тричі сплюньте через ліве плече і завершите ритуал словами:

Порчу зіпсовану спльовую, пристріт нехороший знімаю. Амінь!

Усе. Ритуал закінчений і прояв пристріту має припинитися. Але, якщо з першого разу ви не помітили явних ознак поліпшення, то можете повторювати цей ритуал необмежену кількість разів, поки не помітите зміни в кращу.

Прочитавши цю статтю, ви отримали потужні інструменти для боротьби з псуванням, які можете застосовувати в будь-який час, але тільки наодинці з собою і з вірою в силу Божу.

Але, якщо у вас виникли якісь сумніви щодо ефективності самостійних молитов в боротьбі з бісівськими підступами, можете звернутися до священика або просто ходите в церкви і храми щонеділі і церковні свята.

Є ще один варіант: ви можете звернутися до екстрасенса, магу, чаклуна — будь-якого фахівця в області астрального світу. Вони допоможуть вам і словом і ділом позбутися і захиститися від псування будь-якої сили.

Напишіть мені за координатами вказаними на сайті і я допоможу вирішити вашу проблему.

Ссылка на основную публикацию