Як знайти свою другу половинку чоловікові і жінці — Відмінно виглядаєш

Як знайти свою другу половинку, призначену долею

Вітаю! Навіть сама успішна кар’єра не стане заміною сімейному щастю. Всі без винятку шукають щастя, любові, сімейного затишку. Але не всім це вдається, розглянемо причини невдач, а також як знайти свою другу половинку.

Як замовити собі другу половинку

Як знайти свою другу половинку

Знайти своє щастя — завдання не просте, особливо жінки. Слабка половина часто шукає такого чоловіка, якого природа ще не створила: це повинен бути або принц, або накачаний мачо з двома, а краще з трьома вищими освітами, товстим гаманцем, а ще він повинен бути поступливим, добрим, щедрим і т.п.

Всесвіт зможе знайти вам пару, якщо ви уявляєте собі реальну людину зі слабкостями і недоліками, а не того, кого нафантазували. Просіть у Всесвіті людини близької вам по енергії і духу, щоб ви збагачували один одного, а придушували.

На листку паперу напишіть: Мій майбутній чоловік повинен бути … і перерахуйте реальні земні якості. Постарайтеся його уявити. Перечитайте якості двічі, потім листок спаліть. Попіл розвійте, щоб Всесвіт почала шукати вам пару. Рано чи пізно цей ритуал принесе плоди.

Як почати пошуки дівчини

Як знайти свою другу половинку

Щоб знайти собі пару, призначену долею, необхідно виконувати кілька правил привабливості.

  1. Стежити за своєю зовнішністю. До неохайною дівчині будуть приставати такі ж недоглянуті хлопці.
  2. Носіть аксесуари, які додадуть образу родзинку. Частіше міняйте імідж, щоб вибрати свій стиль, знайти відповідний образ.
  3. Позбавтеся від комплексів, перестаньте нити і скаржитися.
  4. Полюбіть себе такою, якою ви є. Посміхайтеся, не ходіть похмурою, опустивши голову.
  5. Станьте самодостатньою, вірте в свої сили.
  6. Ніколи не кажіть, що однією вам дуже добре! Це не правда!
  7. Не відкидайте залицяння того хлопця, який далекий від придуманого вами ідеалу.
  8. Частіше бувайте в тих місцях, де можна познайомитися з молодими людьми.
  9. Виправляйте свої недоліки, будьте жіночною, милою, усміхненою дівчиною.
  10. Ставте собі реальні цілі. Ніколи не «замахується» на одруженого чоловіка.

Карта бажань

Як знайти свою другу половинку

Знайти долю допоможе карта бажань:

  • Візьміть чистий аркуш ватману.
  • У центрі наклейте своє фото.
  • Візьміть журнали, виріжте звідти картинки з вашими бажаннями.
  • Виріжте фото вподобаного чоловіка, машину, обручки, будинок, обов’язково дитини або двох.
  • Поруч з собою приклейте фото чоловіка, а навколо те, що б ви хотіли мати.
  • Повісьте на видному місці, щоб частіше бачити цей плакат. Скоро бажання повинні збуватися.

Як чоловікові знайти свою обраницю

Як знайти свою другу половинку

Чоловікові також важко підшукати собі пару, як і жінці. Щоб отримати результат, частіше уявляйте жінку своєї мрії поруч з собою. Запам’ятайте, пошук — це нормально. Не треба впадати у відчай. Не пощастило сьогодні, завтра точно пощастить!

Останнім часом люди шукають одне одного в інтернеті. Знайомство в інтернеті може закінчитися весіллям, якщо напишете про себе чесно, але загадково, що не розкриваючись до кінця.

Погоджуйтеся на побачення, адже тільки на побаченні можна зрозуміти — ваш це людина чи ні. Не шукайте ідеальну дівчину, ідеальних людей не буває. У вас теж є недоліки.

Як хлопцеві стати сім’янином? Будь-холостяк мріє створити сім’ю, але не знає з чого почати.
А почати треба з позитивного настрою, що все вийде. Також треба бути готовим до того, що на цьому шляху будуть зустрічатися труднощі.

Хлопцеві теж непогано скласти список якостей майбутньої дружини. Потім його спалити, відпустивши бажання у Всесвіт.

Частіше бувайте в місцях, де серце б’ється сильніше: спортивні змагання, стадіони, фітнес-клуби, кінотеатри. Головне — не сидіти склавши руки !.

Чи є життя після розлучення?

Як знайти свою другу половинку

Після розлучення важко стати знову щасливою. В серці живе страх, що знову можна наступити на ті ж граблі. Психологи дають 3 ради.

  1. Вилікувані від колишнього почуття, щоб знову шукати любов. Змиріться з тим, що сталося, розберіться в собі.
  2. Відпустіть людини. Забудьте про образи, злості, вибачте того людини і себе теж. Подумки просите пробачення. Позбавтеся від усього негативу, щоб при новому знайомстві гіркоту, образа, сарказм НЕ проскакували у вашій розмові.
  3. Не сидіть вдома, ходите в громадські місця. Гуляйте в парку, ходите на виставки, в кіно, налаштуйтеся на нову любов.

Як полюбити в 40 років

Як знайти свою другу половинку

Після 40 років життя тільки починається. І це дійсно так. У вас вже є життєвий досвід, ви знаєте, чого хочете. Головне, не вважайте самотність вашим досягненням.

Швидше за все у вас є своя життєва історія. Вийміть уроки, попрацюйте над помилками. Чи не затримуйтеся в минулому, йдіть в майбутнє! Якщо зустрінете людину, не розповідайте свою історію. Не кожен може це прийняти. Ревнощів не буде кінця! Краще скажіть, що ви шукали і знайшли свого єдиного (єдину).

Чи не загострювати увагу на зовнішності. Зовнішність може обдурити. Після першого побачення погоджуйтеся на наступне.

Вік потенційного партнера? Сьогодні про нього ніхто не думає.

Будьте готові, що у цієї людини є діти. Ви готові їх прийняти, полюбити? Знайдіть таке захоплення, де бувають чоловіки (жінки). Ніхто не відміняв Онлайн-знайомства. Тільки не кидайтеся відразу у вир, дізнайтеся, що це за людина. Сьогодні багато різних аферистів!

Вмійте слухати! Ця рада корисний для людей будь-якого віку. Коли людину уважно слухають, він розповість більше, ніж хотів. А ви будете судити: ваша це доля чи шукати іншу.

Попросіть у Всевишнього і Святих

Як знайти свою другу половинку

Є такі молитви, які допоможуть створити сім’ю, народити дітей. Ви втомилися від самотності? Моліться, вірте, що Бог вас почує. Як правильно молитися:

  • Спочатку покайтеся в своїх гріхах.
  • Далі подякуйте Всевишньому за те, що у вас є, за те, що він чує вашу молитву.
  • Поставте свічку біля образу, потім вимовляєте молитву три рази. Якщо не знаєте напам’ять, то просіть своїми словами. Але благання повинна бути щирою, що йде від самого серця.

Просіть Господа, щоб він дарував сімейне щастя, засноване на любові і повазі. Другу половинку треба заслужити добрими справами, молитвами, що йдуть від душі. Буває, що людина молитися, а Господь не дає зустріч з коханим. Значить ще не час! Моліться, очікуйте в покорі і вірі.

Кому молитися для здобуття сім’ї? Молитви Спасителю про кохання, вірності, взаємності вимовляєте на світанку і перед сном. Напишіть молитву на листочку і носите як талісман на грудях. Можна навіть своїми словами розписати душевні якості майбутньої половинки.

Подумайте, для чого вам потрібна подружнє життя. Якщо тільки для статусу, Вищі сили можуть не прислати споріднену душу. Молитви на одруження чи заміжжя можуть читати навіть родичі того, хто мріє знайти коханого.

Просити треба не тільки про дарування чоловіка, а й терпіння, мудрості, умінні втихомирювати свій гнів, егоїзм на благо сім’ї.

Чоловіки можуть звертатися до Андрію Первозванному, святий Тетяні, Ганні, Серафима Саровського, святим по імені. Молитовні прохання вселяють в душі людей надію на щастя.

На допомогу зневіреним

Як знайти свою другу половинку

Ніколи не вдавайтеся до чорної магії, щоб не зіпсувати собі долю. Можна використовувати змови на залучення до себе вільного, неодруженого людини. Нікому не кажіть, про те, що ви здійснили обряд залучення любові.

Перед здійсненням обряду проведіть пост протягом 3-х днів. Це не тільки відмова від м’яса, а також від інтимної близькості, сварок, поганих думок, всього поганого.

  • Після заходу сонця запаліть церковну свічку, закрийте всі вікна, двері.
  • Дивіться на полум’я, уявіть свого судженого.
  • Уявіть вашу зустріч.
  • Читайте змову три рази:

«Збере мене в дорогу сам Бог Господь. Дасть він мені благословення на відносини, на зустріч з рабом Божим (ім’я), дасть мені впевненість, дасть мені можливість, дарує силу свою.
Чи збереже мене Господь Бог від витрат марних, від зустрічей зайвих, від очей злих, які не буде серце моє тривожитися, чи не буде страху в думках моїх, виникне зв’язок любовна у мене, раби Божої (ім’я) з рабом Божим (ім’я) і буде тільки зростати , та множитися. Буду я богу молитися, та зустріч потрібна здійснитися. Нехай буде так. Амінь. Амінь. Амінь ».

Чи допоможе біла магія? Кажуть, що під час проведення ритуалів білої магії допомагають світлі сили. Вони не руйнують волю людини, як це роблять темні сили.

Так ось, щоб не зруйнувати волю людини, білі маги пропонують вимовляти заклинання на любов. Ось одне з них:

  • розрізати навпіл стигле яблуко,
  • вирізати серцевину, покласти записку з ім’ям коханої,
  • вимовити заклинання: «Як на сонці це яблуко сохне, так нехай і раб Божий (ім’я) по мені сохне».
  • вимовляючи останні слова, нитками зв’язати обидві половинки, залишити на сонці, але щоб ніхто не бачив.

Як тільки фрукт засохне, так залицяльник відразу запалився до вас любов’ю. Тільки сто разів подумайте, а чи потрібен він вам?

Як скласти рунічний ставши

За допомогою рун теж можна залучити собі пару. А правильні стави будуть посилювати дію один одного. А тепер розберіться, що вам потрібно і вибирайте комбінацію.

ставши Кано-Гебо-Лагуз допомагає дівчатам познайомитися з гідним чоловіком.

Формула Кано-Гебо-Ингуз підходить лише чоловікам, які бажають побудувати довгі відносини.

Турісаз-Гебо-Вуньо — ставши для прискореного пошуку відповідного партнера, з яким можуть вийти довгі щасливі відносини.

Повернути чоловіка від суперниці допоможе комбінація Еваз-Гебо-Одал.

Нумерологія в допомогу одиноким людям

Як дізнатися, коли знайдеш свою людину. Спробуйте за датою народження. Складіть всі цифри вашого дня народження. Додайте день тижня. Це можна дізнатися в інтернеті.

Беремо 24 січня 1993 року. Ця дата припадає на неділю. Складаємо: 2 + 4 + 1 + 1 + 9 + 9 + 3 + 7 (сьомий день) = 36 = 3 + 6 = 9. Виходить 9. Тепер прочитайте його значення.

  1. Ваша половинка давно близько вас, але ви вважаєте її другом. Скоро вона буде з вами.
  2. В дорозі або в готелі зустрінете свою пару. Спочатку людина вам не сподобається. Але потім спалахне любов.
  3. Свою людину зустрінете в компанії друзів, спочатку будете просто спілкуватися, потім зустрічатися, далі почнете разом жити.
  4. Закохаєтесь або в лікаря або будуть відносини пасажир і провідниця. Роман буде дуже красивим: з романтичними поїздками, морем квітів і т. Д.
  5. Познайомить подруга. Ви його вже бачили, але не підозрювали, що це ваш чоловік.
  6. Зустріч відбудеться на якомусь урочистому заході або чиєїсь весіллі. Але відносини будуть розвиватися не так швидко.
  7. Ваш чоловік буде не вільний, доведеться боротися за любов.
  8. Знайомство буде через інтернет, потім будуть побачення. Ця людина живе поруч.
  9. Це буде строгий начальник. Але станеться подія, коли ви побачите з ним цілковиту сумісність.

Хто як знайшов свою другу половинку? В інтернеті маса історій, де можна дізнатися про красивих романах з продовженням. Головне вірити і не втрачати надію.

Прослухайте лекції Марини Таргакова. Марина Таргакова допоможе знайти відповідну людину, розкладе все по поличках. Дуже корисні бесіди!

На прощання: є багато способів як знайти свою другу половинку, не впадайте у відчай, шукайте, не перестаючи!

молитви

Молитва до Господа:

«Схиляюся до землі до тебе, Господи, вдаюся до допомоги твоєї, уповаю на тебе. Прости мені гріхи і пороки. Даруй любов чисту, взаємну. Заплуталася в величезному світі, не можу знайти судженого серед людей. Сподіваюся на тебе, Господи, допомоги прошу твоєї і сприяння. Не покинь без уваги прохання мою. Амінь ».

Молитви Ксенії Петербурзької:

«О, всеблаженна мати Ксенія! Голод і холод, спрагу і спеку зазнала. Під Господнім покровом живе, Богоматір’ю відома та укрепляема. Ти пробач всі мої гріхи, що вільно або мимоволі робила. Допоможи, свята Ксенія, хворих зціли, сімейним щастя ниспошли. Прошу тебе, наповни серце моє любов’ю земної.
Пішли супутника життя, здатного світлом осяяти шлях наш. Благослови, мати Ксенія, відносини наші, небесами провіщали. В ім’я Отця, і Сина, і Святого духа. Амінь ».

Молитва Миколі Чудотворцю приведе до зустрічі з рідною душею.

«О, Святий Миколай, угодник Господній, заступник наш в бідах і скорботи. Перед ликом твоїм прошу дарував прощення гріхів моїх. Допоможи мені, окаянному, упросив Господа нашого, позбавити мене від поневірянь і зневіри. Прошу дарував дружину (-га) на життя довге, щоб милувати в любові і радості, про дітей дбали. Моли про нас, Святий Миколай, Господа нашого, щоб дарував життя мирне і спасіння душ наших. Амінь ».

Молитва Матрони Московської:

«Матінка-Матронушка, зазирни в серце моє.
Допоможи відшукати судженого, який хочуть зустрітися зі мною та мається без любові.
Допоможи знайти того, кого я полюблю і хто мене полюбить.
Прошу тебе, що страждала, смиренно, припади ти до ніг Господа нашого, Ісуса Христа.
Упросив його дарувати мені життя сімейну.
Нехай в юдолі нашої багатостраждальної благодать Божа не залишить нас. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, і нині, і повсякчас, на віки віків. Амінь ».

Молитва Петру і Февронії — покровителям сім’ї та шлюбу.

«О, благовірні княже Петро і княгиня Февронія! З надією молюся і вдаюся до допомоги вашої. Вознесіть молитви до Господа нашого і попросіть доброти для мене. Про клопотання вашому прошу, щоб Цар наш небесний дарував в добрих справах успіх, благочестя непохитне, добру надію, любов нелицемірну, віру праву. Амінь ».

Молитва Параскеві П’ятниці допоможе знайти довгоочікувану пару, принесе в сім’ю мир і любов .:

«Матінка-Параскева, крій мене скоріше!» «Свята наречена Христова, великомучениця Параскева! Душею і серцем всім полюбила ти Царя Небесного, Спасителеві нашому уневести ти, майно своє роздав бідним.
Цнотливість і благочестя твоє променем сонячним сяє серед невірних, безбоязно несла ти їм слово Господнє.
З розчуленням дивлюся на ікону твою, вітаю тебе, багатостраждальна Параскева. Умоли Спасителя, Чоловіколюбця, нехай дасть він порятунок і милість благу, терпіння і благодушність у бідах.
Дарує хай, клопотанням та заступництвом твоїм, благоденство і мирне житіє, здоров’я та затвердження в вірі, прискорить допомогу свою в пошуку судженого і коханого.
Так очистить від скверни нас, грішних. І, знайшовши порятунок, молитвами твоїми, бо заступництвом і представництвом, наречена Христова Параскева, прославим пречисте ім’я дивне у святих істинного Бога-Отця, і Сина, і Святого Духа, завжди, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь ».

дуже сильна молитва Миколаю Чудотворцю, змінює долю за 40 днів. Перед початком читання сходіть до церкви, візьміть благословення на молитовний труд, не можна пропускати жодного дня.

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, від усяких ма лих свободи, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче , радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Ангела чином, земного Сущани єством яви всього творіння Творця; благоплодную бо доброту душі твоєї передбачивши, преблаженний Миколу, навчи всіх вихованням тобі так:

Радуйся, у шатах ангельських народжений, яко же у плоті чистий радуйся, і водою і вогнем хрещений, яко же у плоті свят. Радуйся, народженням своїм батьків удівівий; радуйся, силу душевну абие після різдва явив. Радуйся, сад землі обітниці, радуйся, кольорі Божественного насаджень. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, древо чудоточное раю Ісусового. Радуйся, Крін райського прозабенія; радуйся, миро Христового пахощів. Радуйся, бо через тебе відганяючи ридання радуйся бо через тебе приноситься радість. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святе очистилище моралі. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, світила всесвітлий і вселюбімий; радуйся, світлі златозарний і невинний! Радуйся, гідний Ангелів співрозмовнику; радуйся, добрий чоловіків наставниче! Радуйся, правило віри благочестивої; радуйся, образі лагідності духовні! Радуйся, бо через тебе від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо через тебе солодощів духовних сповнюємося! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотвоче!

Радуйся, позбавлення від смутку; радуйся, подаяння благодаті. Радуйся, Нечай зол прогонителю; радуйся, бажаних благих насаджувачу. Радуйся, швидкий утішнику в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обідящіх. Радуйся, чудес безодня, Богом ізліянних; радуйся, закону Христового скрижаль Богом писана. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо через тебе всяка лестощі оголюється; радуйся, бо через тебе всяка істина збувається. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всяких зцілень джерело; радуйся, лютее стражденних помічнику! Радуйся, зорі, сяюча в нощи гріховної блукаючим; радуйся, росо неботочная в зноі праць сущим! Радуйся, подова вимагає благостроеніе; радуйся, уготовляяй тим, хто просить достаток! Радуйся, багато разів прохання про це попереджую; радуйся, старим сивині силу оновлюй! Радуйся, багатьох помилок від шляху істинного викривачу; радуйся, тайн Божих вірний служителю. Радуйся, бо через тебе заздрість топтатимуть; радуйся, бо через тебе гречної житіє виправляємо. Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, від убозтва вічного ізимаяй; радуйся, багатство нетлінне подаєш! Радуйся, брашно негіблющее голодним правди; радуйся пиття невичерпне спраглим життя! Радуйся, від заколоту і лайки соблюдаяй; радуйся, від уз і полону освобождаяй! Радуйся, преславне в бідах заступниче; радуйся, превеликий в спокусах захиснику! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, осяяння Трісолнечнаго світла; радуйся, зоре незаходимого сонця! Радуйся, свічці, Божественним полум’ям запалюванні; Радуйся, бо погасив єси бісівський полум’я нечестя! Радуйся, блискавко, єресі пожігающая; радуйся, грім, страхітливий спокушають! Радуйся, істинного научітелю розуму; радуйся, таїнственного із’явітелю розуму! Радуйся, бо через тебе потоптане поклоніння тварі; Радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Троїце! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот зерцало; радуйся, всіх, хто до тебе міцне забрало! Радуйся, після Бога і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілес наших здравіє і душ порятунок! Радуйся, бо через тебе від вічної смерті звільняємося; радуйся, бо через тебе бесконечния життя сподобляються! Радуйся, Миколаю, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

О, пресвітлий і пречудний отче Миколаю, розраду всіх скорботних, нинішнє наше прийми жертву, і від геєни позбавитися нам Господа умоли, богопріятним твоїм клопотанням, щоб з тобою Славимо: Алилуйя, Алилуйя, Алилуйя, Алилуйя!

Возбранна чудотворче і неабиякий угоднику Христовий Отче Миколаю! Миру всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне чудес море, фортеці духовні уставляеші, і я хвалю тебе любовцю, преблаженний Святителю Миколаю ти ж бо маючи сміливість перед Господом, від усяких ма лих звільни, та покликом до тебе: Радуйся, Миколаю, великий чудотворче , радуйся, Миколу, великий чудотворче, радуйся, Миколу, великий чудотворче!

Ссылка на основную публикацию